Type-C hub önerisi

KaanArsln

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Ethernet girişi ve yeterli USB olmadığı için Type-C'den dönüştürmeli bir hub araştırıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Bilgisayarımda Ethernet girişi ve yeterli USB olmadığı için Type-C'den dönüştürmeli bir hub araştırıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe nedir? Biraz uygun fiyatlı ve yeterli giriş ise bunu alabilirsin. Ancak biraz daha para verebilirim ve daha çok işime yarasın dersen bunu öneririm. Daha pahlıları var mı çeşit olarak evet var. Örnek olarak. Ancak bu kadar da para vermeye gerek yok. İlk attığım bile işini görecektir. Hız ve kalite konusunda sıkıntı yaşamazsın. Ugreen çakma Çin malı gibi basılan ürün değil. Kalitelidir. Trendyol'da falan var yoksa daha ucuza ama gerek yok.

Ugreen bencede bu konuda oldukça güvenilir bir marka. Aliexpress'ten 3 sene önce benzer amaçlarla Ugreen hub almıştım, oldukça memnunum. derya deniz çeşidi var, ihtiyacına göre oradan bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…