![]()
Baseus Cafule Series PD2.0 60W Hızlı Şarj Destekli 20V 3A Type-C Şarj ve Data Aktarım Kablosu 1 Metre - Fiyatı, Yorumları
Baseus Cafule Series PD2.0 60W Hızlı Şarj Destekli 20V 3A Type-C Şarj ve Data Aktarım Kablosu 1 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Öneririm. Seyahate çıkarken yedek kablo olarak kullanıyorum.
Baseus ya da spigen markalarını tercih edebilirsiniz. Telefonunuzun maksimum desteklediği hızlı şarja (örn: 20W, 60W gibi), ihtiyacınız olan kablo uzunluğuna göre bu markalar arasında seçenekleri değerlendirebilirsiniz.
UGREEN 3.0 A USB-A & USB-C Örgülü Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Siyah, 60128 : Amazon.com.tr
UGREEN 3.0 A USB-A & USB-C Örgülü Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Siyah, 60128 : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Hem kablo uzunluğu hemde bir kısmının tip a olması yüzünden bunu almak istiyorum sizce nasıl?
Bu markayı hiç kullanmadığım için yorum yapmam yanlış olur. Ama amazon üzerinden yapacağınız alışverişlerde, yorumlar uluslararası oluyor. ürünün yorumlarına bakabilirsiniz.UGREEN 3.0 A USB-A & USB-C Örgülü Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Siyah, 60128 : Amazon.com.tr
UGREEN 3.0 A USB-A & USB-C Örgülü Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Siyah, 60128 : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Hem kablo uzunluğu hemde bir kısmının tip a olması yüzünden bunu almak istiyorum sizce nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.