Type-C kablosu ile şarj olan laptop önerisi

serdar3555

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar tip C kablosu ile şarj olan laptop arayışındayım bu laptopu tamamen araç içinde kullanacağımdan ötürü aynı telefon tablet şarj eder gibi 12 volt veya 24 volt çakmaklık girişine takıp şarj edebileceğim bir laptop arıyorum. Araç içinde oyun oynamayacağım yani Type-C sadece şarj etsin bana yeter.
Eve götürdüğümde de oyun oynayabileceğim için performanslı bir şey arıyorum 2 adet laptop buldum yalnız tam emin olamıyorum. Type-C'den şarj oluyorlar mı emin olamıyorum yardımcı olur musunuz?
HP Victus 16-S0046NT
HP Victus 16-S0001NT

Diz üstünü USB C'den şarj konusu biraz sıkıntılı zira ciddi yüksek akım istiyor.
Arabalarda çakmak ne kadar güç destekliyor bilmiyorum. Ama 12 volt olduğu belli. Çakmaklığın sigortası kaçlık bulabilirsen besleme gücü ortaya çıkar.
Yazarken düşündüm de o yuva metali kızartıp sigara yaktırıyor; sanırım bu yeterli besleme var demek

İşte bayağı araştırdımda kesin bilgiler maalesef bulamadım kimisi +100watt çakmaklık ile olur diyor kimisi olmaz diyor bakalım bizzat denemiş biri umarım yardımcı olur

İşte bayağı araştırdımda kesin bilgiler maalesef bulamadım kimisi +100watt çakmaklık ile olur diyor kimisi olmaz diyor bakalım bizzat denemiş biri umarım yardımcı olur
O zaman sigortasına bakın. Amper(x)volt hesabı net verir azami akımı.

Aşağıdakinin paneli kötü alınmaz, üstteki içinse 8 k fark vermeye gerek yok sadece çok az işlemci farkı var attığım loq ile. Attığım loq'u alın. Type c girişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…