Type-C monitor kablo önerisi

Bütçe
1000

songokce

Kilopat
Monitör
G274QPF
Selam, laptop ve monitor bağlantısı için Type-C kabloya ihtiyacım var. Thuderbolt 3 olması gerekiyormuş. İnternetten baktım fakat fiyatlar biraz uçuk geldi ve hangisini alsam emin olamadım. Öneriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Selam, laptop ve monitor bağlantısı için Type-C kabloya ihtiyacım var. Thuderbolt 3 olması gerekiyormuş. İnternetten baktım fakat fiyatlar biraz uçuk geldi ve hangisini alsam emin olamadım. Öneriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Yaklaşık 2 yıldır Monster'ın bu kablosunu kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Bu arada laptopunuzun Type-C çıkışı harici ekran kartınıza bağlı olduğundan emin olun. Dahili ekran kartından görüntü verirse beklediğiniz performansı alamayabilirsiniz.

Yaklaşık 2 yıldır Monster'ın bu kablosunu kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Bu arada laptopunuzun Type-C çıkışı harici ekran kartınıza bağlı olduğundan emin olun. Dahili ekran kartından görüntü verirse beklediğiniz performansı alamayabilirsiniz.
Öneri için teşekkür ederim fakat benim Type-C / Type-C kabloya ihtiyacım var

Öneri için teşekkür ederim fakat benim Type-C / Type-C kabloya ihtiyacım var

Type-C to Type-C olan kablolar arasında dengeli frekansla aktarım yapan kablo pek bulunmamakta. Bulabileceğiniz Type-C to Type-C kabloların büyük çoğunluğu DP versiyon 1.2 içeriği ile geleceği için 2K 170 Hz vermesi mümkün olmayabilir. Ayrıca monitörün sitesinde de Type-C portunun DP versiyonuyla ilgili bilgi vermemiş. Eğer ki beklenilen versiyondan daha düşükse 20 Gbps bant genişliğinin üzerine çıkmıyorsa 2K'da 170 Hz veremeyecektir. Deneyip görmeniz gerekecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı