Type-C monitor kablo önerisi

Bütçe
1000

songokce

Kilopat
Monitör
G274QPF
Selam, laptop ve monitor bağlantısı için Type-C kabloya ihtiyacım var. Thuderbolt 3 olması gerekiyormuş. İnternetten baktım fakat fiyatlar biraz uçuk geldi ve hangisini alsam emin olamadım. Öneriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Yaklaşık 2 yıldır Monster'ın bu kablosunu kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Bu arada laptopunuzun Type-C çıkışı harici ekran kartınıza bağlı olduğundan emin olun. Dahili ekran kartından görüntü verirse beklediğiniz performansı alamayabilirsiniz.

Öneri için teşekkür ederim fakat benim Type-C / Type-C kabloya ihtiyacım var

Öneri için teşekkür ederim fakat benim Type-C / Type-C kabloya ihtiyacım var

Type-C to Type-C olan kablolar arasında dengeli frekansla aktarım yapan kablo pek bulunmamakta. Bulabileceğiniz Type-C to Type-C kabloların büyük çoğunluğu DP versiyon 1.2 içeriği ile geleceği için 2K 170 Hz vermesi mümkün olmayabilir. Ayrıca monitörün sitesinde de Type-C portunun DP versiyonuyla ilgili bilgi vermemiş. Eğer ki beklenilen versiyondan daha düşükse 20 Gbps bant genişliğinin üzerine çıkmıyorsa 2K'da 170 Hz veremeyecektir. Deneyip görmeniz gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…