ibrahim çotur Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 13 25 Ağustos 2020 #1 Merhaba arkadaşlar yeni aldığım kasanın ön yüzünde Type-C girişi var ama anakartta kabloyu nereye takacağımı bulamadım. Anakartım ASUS B450F STRIX. Dosya Ekleri fotoraf 1.jpg 874 KB · Görüntüleme: 1.201 fotoraf 2.jpg 974,8 KB · Görüntüleme: 870
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım kasanın ön yüzünde Type-C girişi var ama anakartta kabloyu nereye takacağımı bulamadım. Anakartım ASUS B450F STRIX.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.247 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #2 SATA kablosu gibi görünüyor. SATA portuna takmayı deneyin bir.(Değilmiş özür dilerim yanlış bilgi verdiğim için ) Son düzenleme: 25 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
SATA kablosu gibi görünüyor. SATA portuna takmayı deneyin bir.(Değilmiş özür dilerim yanlış bilgi verdiğim için )
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 25 Ağustos 2020 #3 Arka panelde TYPE C yuvası olması lazım. Oraya doğru ittir. Oval bir yuva, boyutu Micro USB yuvası kadar. Ön panelde olmaması lazım. Son düzenleme: 25 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Arka panelde TYPE C yuvası olması lazım. Oraya doğru ittir. Oval bir yuva, boyutu Micro USB yuvası kadar. Ön panelde olmaması lazım.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 25 Ağustos 2020 #4 Anakart üzerindeki bu header'a takılıyor. SATA portuna takmaya çalışmayın. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.267 Makaleler 42 Çözümler 274 25 Ağustos 2020 #5 Anakartınızın ön Type-C girişi bulunmuyor. Onun özel soketi şu şekilde olmalı. @Derek Pappalardo @SHER-LOCKED SATA kablosu değil. Konu sahibi, kasanız hangi model? Artı 0 Eksi
Anakartınızın ön Type-C girişi bulunmuyor. Onun özel soketi şu şekilde olmalı. @Derek Pappalardo @SHER-LOCKED SATA kablosu değil. Konu sahibi, kasanız hangi model?
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 25 Ağustos 2020 #6 Kasanızda E-SATA girişi de var mı? Çünkü bu kablo sata kablosuna çok benziyor. Düzeltiyorum yukarıdaki gibi anakartta bulunan porta takmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Kasanızda E-SATA girişi de var mı? Çünkü bu kablo sata kablosuna çok benziyor. Düzeltiyorum yukarıdaki gibi anakartta bulunan porta takmanız gerekiyor.
KS KS ibrahim çotur Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 13 25 Ağustos 2020 #7 Mithat Berhan dedi: Eki Görüntüle 648408 Anakartınızın ön Type-C girişi bulunmuyor. Onun özel soketi şu şekilde olmalı. Eki Görüntüle 648410 @Derek Pappalardo @SHER-LOCKED SATA kablosu değil. Konu sahibi, kasanız hangi model? Genişletmek için tıkla... Thermaltake wiew 51 Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Eki Görüntüle 648408 Anakartınızın ön Type-C girişi bulunmuyor. Onun özel soketi şu şekilde olmalı. Eki Görüntüle 648410 @Derek Pappalardo @SHER-LOCKED SATA kablosu değil. Konu sahibi, kasanız hangi model? Genişletmek için tıkla... Thermaltake wiew 51
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.267 Makaleler 42 Çözümler 274 25 Ağustos 2020 #8 Maalesef o bağlantı boşta kalacak gibi duruyor. Type-C bağlantısı için çevirici de yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Maalesef o bağlantı boşta kalacak gibi duruyor. Type-C bağlantısı için çevirici de yok diye biliyorum.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 26 Ağustos 2020 #9 Mithat Berhan dedi: Maalesef o bağlantı boşta kalacak gibi duruyor. Type-C bağlantısı için çevirici de yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İnternette aradığımda böyle bir şey buldum ama büyük ihtimal Türkiye'de bulmak veya getirtmek baya zahmetli olacaktır. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Maalesef o bağlantı boşta kalacak gibi duruyor. Type-C bağlantısı için çevirici de yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İnternette aradığımda böyle bir şey buldum ama büyük ihtimal Türkiye'de bulmak veya getirtmek baya zahmetli olacaktır.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.267 Makaleler 42 Çözümler 274 26 Ağustos 2020 #10 Jelly Beanci dedi: Eki Görüntüle 648845 İnternette aradığımda böyle bir şey buldum ama büyük ihtimal Türkiye'de bulmak veya getirtmek baya zahmetli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bunları bulmak zahmetli olacaktır. Ayrıca hızını da 5-10 Gbps hıza kısıtlayacaktır. Artı 0 Eksi
Jelly Beanci dedi: Eki Görüntüle 648845 İnternette aradığımda böyle bir şey buldum ama büyük ihtimal Türkiye'de bulmak veya getirtmek baya zahmetli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bunları bulmak zahmetli olacaktır. Ayrıca hızını da 5-10 Gbps hıza kısıtlayacaktır.