Type-C portundan 3 farklı monitörde görüntü almak

FiratGorduk

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam, ASUS G513RM-HF265 laptopum var. Bağlantı noktalarından birinin fotoğrafını çektim bu şekilde işaretler var:

Sanırım bu porttaki yıldırım simgesi şarj etmek için bu portun kullanılabileceğini, sağındaki DP simgesi ise DisplayPort desteklediği anlamına geliyor.
ASUS'un kendi sitesinden bakınca da böyle bir port tablosu var:

Ekranları yinelemek değil, genişletmek istiyorum yani farklı masaüstleri olacak şekilde kullanmam gerek bunun gibi:

Ben bu porta bir mst hub(Type-C'den 3X HDMI) almak istiyorum bu görseldeki gibi:

Bazı konuları okudum bazıları PhysX'ten ekran görüntüsü istemiş o da bu şekilde:

3 farklı monitöre bahsettiğim Type-C portundan bu adaptör(Amazon.com) ile görüntü alabilir miyim? Bilgisayarım bunu destekler mi?

@Rtx 4090 FE

Son düzenleme:

Destekler hatırladığım kadarı ile sizin laptopta Thunderbolt 4 var.

Desteklediğinden emin olmamızın herhangi bir yolu var mı peki, 60-70 euro ürün + shipping bedeli ödeyeceğim almadan emin olmak istedim.

Hocam ürün Thunderbolt 4 destekliyor sizin cihazda destekliyor yani ürün sorunsuz çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…