Type-C soketi yamulduğu nasıl anlaşılır?

snowman0

Hectopat
Merhaba, yeni bir tablet aldım, az önce şarj %88'de %100 yapmak için şarja takıyordum, şarj kablosu Type-C ancak Xiaomi'nin herhangi bir sıkıntı olmaz dediler. Takarken biraz zorladı zorladı derken ben çok narin davrandığım için sanırım normal şarja taktım. Şarjdan çıkardığımda sanki yamuldu gibi hissediyorum. Ama dümdüz tam olarak da anlayamıyorum ama önden baktığımda aşağı yamuk ters çevirdiğimde gene aşağıya bakıyor. Hiçbir şey anlamadım. Bu soket kolay kolay yamulacak bir şey mi? Tablet Samsung.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olacağını sanmıyorum. Kullandığım çoğu Type C girişine sahip cihazda bu sertlik durumu var. Henüz kırılana rastlamadım. Genel olarak sağlam olduklarını düşünüyorum ancak buna rağmen dikkatli olmakta fayda var.
Hocam kabloyu takınca da type-c ucun beyaz kısmı çok azıcık taşıyor ama Xiaomi için üretildiğinden kaynaklı olabilir mi?

Olabilir. Belki Xiaomi cihazların girişi daha derindir.
Hocam tam giriyor aşağıdoğru çok minik bir çıkıntı var ama şu an düz kafam karışdığı için yamuk gördüm herhalde

Hocam kabloyu takınca da type-c ucun beyaz kısmı çok azıcık taşıyor ama Xiaomi için üretildiğinden kaynaklı olabilir mi?
Soket bu şekilde hocam herhangi bir yamulma var mı aşağı doğru

Dosya Ekleri

• IMG_20250310_164916.jpg
    IMG_20250310_164916.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı