B birkan deniz özen Megapat Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Merhaba, Type-C'den DisplayPort'a bir dönüştürücü arıyorum. 2K 120Hz veya üstü bunu denedim fakat oyuna girince ekran git gel yapmaya başladı. Amazon.com.tr
Merhaba, Type-C'den DisplayPort'a bir dönüştürücü arıyorum. 2K 120Hz veya üstü bunu denedim fakat oyuna girince ekran git gel yapmaya başladı. Amazon.com.tr
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.562 Makaleler 4 Çözümler 55 14 Haziran 2023 #2 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Pusat Type-C/DP Kablo Pusat Type-C to DisplayPort Kablo, altın kaplama bağlantı tipi sayesinde eşsiz performans sunarken 1,8 metrelik uzunluğuyla kolay erişim imkanı sağlıyor! www.monsternotebook.com.tr
1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Pusat Type-C/DP Kablo Pusat Type-C to DisplayPort Kablo, altın kaplama bağlantı tipi sayesinde eşsiz performans sunarken 1,8 metrelik uzunluğuyla kolay erişim imkanı sağlıyor! www.monsternotebook.com.tr
B birkan deniz özen Megapat Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 Tavsiyen için teşekkür ederim. Aldım kullandım ve herhangi bir sorun yaşamadım.