Type-C to DisplayPort önerisi

Bütçe
300

konichiwas

Megapat
Arkadaşlar laptopu monitöre bağlamak için Type-C to DisplayPort aparatı arıyorum. Fiyatı tuzlu olmayacak şekilde fiyat performans bir aparat önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

F/P olarak bu 2 ürünü önerebilirim. Monster'ın kablosunda 360 Hz sorunsuz kullanabiliyorum.

Daha kalitesiz bir şey için buna bakabilirsiniz.

Type-C'den görüntü aktarabilmek icin Thunderbolt girişi olmasi gerekmiyor mu?

Şart değil. I/O kontrolcüsü yönlendirme yapması yeterli. Thunderbolt ek özellik olarak Dock I/O özellikleri taşıdığı için görüntü verebiliyor. Fakat I/O kontrolcüsü hiç yoksa Thunderbolt bile kullanılsa görüntü alamaz. Kullanılan laptopa göre değişiyor.

Şart değil. I/O kontrolcüsü yönlendirme yapması yeterli. Thunderbolt ek özellik olarak dock I/O özellikleri taşıdığı için görüntü verebiliyor. Fakat I/O kontrolcüsü hiç yoksa Thunderbolt bile kullanılsa görüntü alamaz. Kullanılan laptopa göre değişiyor.
Hocam laptopun üstünde full-function Thunderbolt 4 yazıyor Thunderbolt desteği var sanırım,
Acer Nitro 5 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Hocam laptopun üstünde full-function Thunderbolt 4 yazıyor Thunderbolt desteği var sanırım,
Acer Nitro 5 kullanıyorum.

Ya harici ya da dahili ekran kartından görüntü veriyor olması lazım. Ekte attığım gibi NVIDIA PhysX bölümünü paylaşabilir misiniz? Orada harici ekran kartınızla görüntü alabileceğiniz soketleri gösterecektir.

1739022311401.png

Ya harici ya da dahili ekran kartından görüntü veriyor olması lazım. Ekte attığım gibi NVIDIA PhysX bölümünü paylaşabilir misiniz? Orada harici ekran kartınızla görüntü alabileceğiniz soketleri gösterecektir.

Eki Görüntüle 2418877
bu şekilde mux switch açık.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-08 171329.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-08 171329.png
    86,2 KB · Görüntüleme: 50
Şart değil. I/O kontrolcüsü yönlendirme yapması yeterli. Thunderbolt ek özellik olarak Dock I/O özellikleri taşıdığı için görüntü verebiliyor. Fakat I/O kontrolcüsü hiç yoksa Thunderbolt bile kullanılsa görüntü alamaz. Kullanılan laptopa göre değişiyor.
Bunu bilmiyordum hatta usb c hub aldim ama görüntü alamadim meğersem laptopta kontrolcü yokmuş

Bu şekilde MUX switch açık.

Dock tipi özelliğe sahip DP bağlantınız var. Yani Type-C çıkışınızdan DP özelliği ile görüntü alabilirsiniz.

Bunu bilmiyordum hatta USB C hub aldim ama görüntü alamadim meğerse laptopta kontrolcü yokmuş

İşin garibi bu durum benzer 2 laptop arasında bile fark yaratabiliyor. Monster'ın Tulpar T7 serisinde V20.3 ve V20.4 Modellerinde harici ekran kartını kullanarak Type-C üzerinde DP özelliğiyle görüntü alınabilirken V20.5 modelinde MUX switch açıksa Type-C'den görüntü alınamıyor. Adamlar bayağı bir garip geliştiriyor bu laptopları. Açık açık üretici belirtse müşterilerde sorun yaşamaz.

Dock tipi özelliğe sahip DP bağlantınız var. Yani Type-C çıkışınızdan DP özelliği ile görüntü alabilirsiniz.
Çok teşekkürler

İşin garibi bu durum benzer 2 laptop arasında bile fark yaratabiliyor. Monster'ın Tulpar T7 serisinde v20.3 ve v20.4 modellerinde harici ekran kartını kullanarak Type-C üzerinde DP özelliğiyle görüntü alınabilirken v20.5 modelinde MUX switch açıksa Type-C'den görüntü alınamıyor. Adamlar bayağı bir garip geliştiriyor bu laptopları. Açık açık üretici belirtse müşterilerde sorun yaşamaz.
Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma, bazı konulara rastladım görüntü geliyormuş ekrana ama MUX açılmıyormuş bu sefer sizde bahsetmişsiniz zaten MUX switch açsam bile görüntü alabilirim ben değil mi monitör'den?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı