Type-C to DisplayPort önerisi

Bütçe
300

Paylaştığınız görsele göre evet görüntü alabilirsiniz. Eğer ki orada bir bağlantı göstermeseydi hiçbir şekilde harici ekran kartı üzerinden görüntü alamazdınız. Bahsetmiş olduğum durum Monster laptoplarda yaşanıyordu. Üstteki bahsettiğim Monster Tulpar T7 V20.5 gibi modellerde MUX switch açınca gerçekten görüntü alınamasının sebebi de bu. I/O bağlantısı yapılmamıştı o modellerde. Sizde bir sorun görünmüyor.

Anladım dostum teşekkür ederim tekrardan yardımın için.

Dostum bugün DisplayPort kablom geldi fakat MUX açınca görüntü alamıyorum. Görselde ki gibi uyarı veriyor bunun sebebi ne olabilir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-12 173439.png
    72,9 KB · Görüntüleme: 20
  • Ekran görüntüsü 2025-02-12 173515.png
    322,7 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Dostum bugün DisplayPort kablom geldi fakat MUX açınca görüntü alamıyorum. Görselde ki gibi uyarı veriyor bunun sebebi ne olabilir?

İlk defa görüyorum bu durumu. Yazılımsal olarak bir yönlendirme anahtarı mevzusu oluşturmuşlar sanırım. MUX switch açıldığında Thunderbolt özelliklerini kaybetmesin diye Intel'in chipset yöneticisine bağlanıyor muhtemelen. Bende bulunan 3070 Ti'lı Acer Nitro laptopta böyle bir uyarı çıkmıyordu. Kabloyu bağladığınızda MUX switch açıkken ve kapalıyken NVIDIA panelinde nasıl gösteriyor görsel paylaşabilir misiniz?

kapalıyken monitöre hiç görüntü gelmiyor açıkken de intel ekran kartına bağlanıyor

Son düzenleme:
Kapalıyken monitöre hiç görüntü gelmiyor açıkken de Intel ekran kartına bağlanıyor

MUX switch kapalıyken görüntü aldığında NVIDIA panelindeki durumunu paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…