Type-C to HDMI dönüştürücü önerisi

LawLost

Decapat
Daha fazla  
Telefonumu gecikme ve kalite düşmesi olmadan TV'ye yansıtmak için Type-C to HDMI dönüştürücü almak istiyordum, bunu buldum fakat yorumlarda bazı telefonlara uymuyor yazanları gördüm. Telefonum Xiaomi Redmi Note 7, maksimum 70-80 liraya telefonuma uyumlu bir Type-C to HDMI dönüştürücü bilen yazarsa çok sevinirim.

Telefonunuzun type-c girişinden görüntü aktarabilmesi için mhl özelliğinin bulunması gerekiyor. Çalışma ihtimali olan bir ürün isterseniz swisscharger marka 3 uçlu çeviriciye bakın, fakat biraz pahalıdır.

Evet MHL desteği yokmuş galiba, peki başka bir yolla hdmı kabloyu telefona takıp TV'ye yansıtabilir miyim ?
Telefonunuzun type-c girişinden görüntü aktarabilmesi için mhl özelliğinin bulunması gerekiyor. Çalışma ihtimali olan bir ürün isterseniz swisscharger marka 3 uçlu çeviriciye bakın, fakat biraz pahalıdır.

Xiaomi cihazlarda MHL özelliği yok diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı