Type-C to SATA vs USB 3.0 to SATA

SSD veya HDD modeli
Seagate
Selamlar. Bilgisayarıma harici disk bağlamak istiyorum. İçine oyunları kurup harici oynamayı düşünüyorum. Bilgisayarımda Thunderbolt Type-C girişi ve USB 3.0 girişi mevcut, en iyi performansı alabilmem için hangisini tavsiye edersiniz? Bu arada Type-C tek kablo bir ucu SATA. USB 3.0 ise 2 kablo biri 3.0 biri de 2.0 güç bağlantısı.

anladim. usb 2 portu işgal etmesinden dolayı type c almaya karar verdim. Fakat daha önce hdden oyun oynamadim, yukleme ekrani gibi sahneler disinda oyun gameplayinde sorun yasar miyim sizce ?

HDD'nin hızına göre bu sorunun cevabı değişir. Eğer stabil şekilde 85+ MB/s veren bir HDD ise oyun ara sahne ve ilk açılışları biraz uzun sürebilir ancak oyun içerisinde takılma, kaplamaların yüklenmemesi gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.

Eğer 50'nin altına sık düşüşler yapıyorsa oyunda anlık takılma, bölgelerin yüklenmemesi gibi sorunlara yol açabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…