Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.851 Çözümler 175 2 Mayıs 2024 #11 @ZODIAC12 Hayır. 48W diyor zaten. 30 + 18 şeklinde.
ZODIAC12 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #12 pawEn dedi: Şu da var mesela. Amazon.com.tr Ugreen'in de üzeceğini düşünmüyorum bence 2K vermeye gerek yok 100W desteklemediği için. Arada tabii ki watt dışında fark var ama Ugreen yeter. Genişletmek için tıkla... Bu cok ıyımıs. Laptop olsa bunu alırdım. Toplu şarj cıhazı olurdu. Görkem Umut dedi: @ZODIAC12 hayır. 48W diyor zaten. 30 + 18 şeklinde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Dedıgınız urunu alıyorum o zaman. Sağ olunn.
pawEn dedi: Şu da var mesela. Amazon.com.tr Ugreen'in de üzeceğini düşünmüyorum bence 2K vermeye gerek yok 100W desteklemediği için. Arada tabii ki watt dışında fark var ama Ugreen yeter. Genişletmek için tıkla... Bu cok ıyımıs. Laptop olsa bunu alırdım. Toplu şarj cıhazı olurdu. Görkem Umut dedi: @ZODIAC12 hayır. 48W diyor zaten. 30 + 18 şeklinde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Dedıgınız urunu alıyorum o zaman. Sağ olunn.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.851 Çözümler 175 2 Mayıs 2024 #13 @ZODIAC12 Rica ederim. Beyaz rengi de var orada. Onu da tercih edebilirsiniz isterseniz.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 2 Mayıs 2024 #14 ZODIAC12 dedi: Bu cok ıyımıs. Laptop olsa bunu alırdım. Toplu şarj cıhazı olurdu. Tamamdır hocam. Dedıgınız urunu alıyorum o zaman. Sağ olunn. Genişletmek için tıkla... Evet ayrıca alırken prime ile almayı unutmayın. Teslimat parası ödemezsiniz sadece vergi ödersiniz. Yurt dışından geliyor.
ZODIAC12 dedi: Bu cok ıyımıs. Laptop olsa bunu alırdım. Toplu şarj cıhazı olurdu. Tamamdır hocam. Dedıgınız urunu alıyorum o zaman. Sağ olunn. Genişletmek için tıkla... Evet ayrıca alırken prime ile almayı unutmayın. Teslimat parası ödemezsiniz sadece vergi ödersiniz. Yurt dışından geliyor.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.851 Çözümler 175 2 Mayıs 2024 #15 pawEn dedi: Teslimat parası ödemezsiniz sadece vergi ödersiniz. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı ürünlerinde 400 TL ve üzeri için geçerli sadece. Belirteyim. Karışıklık olmasın sonra yurt dışı alışverişleri için.
pawEn dedi: Teslimat parası ödemezsiniz sadece vergi ödersiniz. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı ürünlerinde 400 TL ve üzeri için geçerli sadece. Belirteyim. Karışıklık olmasın sonra yurt dışı alışverişleri için.