25W destekli adaptör aldım içinde kablo çıkmadığı için ayrıyeten kablo almam lazım hızlı şarj destekli uygun fiyatlı iyi bir kablo önerir misiniz?
Merhaba. Normalde Ugreen öneririm ama fiyatları uçmuş, Baseus ve Belkin'e bakabilirsiniz, bazı modeller Amazon'da komik derecede ucuz oluyor.25W destekli adaptör aldım içinde kablo çıkmadığı için ayrıyeten kablo almam lazım hızlı şarj destekli uygun fiyatlı iyi bir kablo önerir misiniz?
Merhaba. Normalde Ugreen öneririm ama fiyatları uçmuş, Baseus ve Belkin'e bakabilirsiniz, bazı modeller Amazon'da komik derecede ucuz oluyor.
5 amper almanız gerekli. Bu kablo güzeldir.
Neden 5 amper? Biraz daha uygun lazım bana.
Neden 5 amper? Biraz daha uygun lazım bana.
Baseus olan Type-C to Type-C değil.
Yeni adaptörler 5 voltun üzerinde şarj ediyor. 9 volt , 12 volt gibi voltajlarda da şarj edilebiliyor. 5 volt 5 amper 25 watt eder , 9 volt 2.75 amper de 25 watt eder , 12 volt 2 amper de yaklaşık 25 watt eder.5 amper almanız gerekli. Bu kablo güzeldir.
Telefonlar 5 volt ile şarj olur.
5v. Xa = 25W
X = 5
Kısacası 5 amper kullanmanız gerekli.
Yeni adaptörler 5 voltun üzerinde şarj ediyor. 9 volt, 12 volt gibi voltajlarda da şarj edilebiliyor. 5 volt 5 amper 25 watt eder, 9 volt 2.75 amper de 25 watt eder, 12 volt 2 amper de yaklaşık 25 watt eder.
Ben de şunu öneririm
![]()
UGREEN Type-C to Type-C 3A 1 Metre Hizli Data ve Sarj Kablosu | ITOPYA
UGREEN Type-C to Type-C 3A 1 Metre Hizli Data ve Sarj Kablosu En iyi fiyat seçenekleri ile 50150 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.