Type-C to Type-C kablo tavsiyesi

Literarycrawl

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Type-C to Type-C kablo almak istiyorum kablo uzunluğu 2-3 metre olmalı ayrıca kablo ile görüntü aktarabilmeliyim. amacın şu anlık hem 1080p 144hz görüntü aktarabilmek ve şarj etmek fakat geleceğe yatırım olarak alıyorum bir kere alıp bu kabloyu her yerde kullanmayı hedefliyorum. fiyatı Max 500 civarında olsa iyi olur ben 3 adet bulabildim

Juo Thunderbolt 4
Livx Screw
Livx Force

Başka tavsiyeniz var mıdır? veya bu 3'ü arasında hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleme:
Selamlar, Type-C to Type-C kablo almak istiyorum kablo uzunluğu 2-3 metre olmalı ayrıca kablo ile görüntü aktarabilmeliyim. amacın şu anlık hem 1080p 144hz görüntü aktarabilmek ve şarj etmek fakat geleceğe yatırım olarak alıyorum bir kere alıp bu kabloyu her yerde kullanmayı hedefliyorum. fiyatı Max 500 civarında olsa iyi olur ben 3 adet bulabildim

Juo Thunderbolt 4
Livx Screw
Livx Force

Başka tavsiyeniz var mıdır? veya bu 3'ü arasında hangisini tercih etmeliyim?
7si1 arada şampuan gibi, hepsi çok efsane duruyor ama ben olsam en üstteki "juo"yu seçerim.

Juo marka kalitelidir diye düşünüyorum. Çoğu modelinin yorumları ve değerlendirmeleri olumlu gözüküyor. Bende bu markanın soğutucu standını kullanıyorum sorun yaşatmadı.

7si1 arada şampuan gibi, hepsi çok efsane duruyor ama ben olsam en üstteki "juo"yu seçerim.

En dolusu o evet fakat daha önceden kullandığım bir marka olmadığından sormak istedim live dönüştürücü kullanmıştım ve malzeme kalitesi çok hoşuma gitmiştin ondan dolayı Livx'e güveniyorum.

Fakat şöylede bir sıkıntı var çoğu televizyonda Type-C girişi yok bu nedenle bu kablolar ile görüntü aktaramam. O yüzden Type-C to HDMI kablo alıp (500TL) bir de normal bir Type-C to Type-C kablo alsam (200TL) daha işlevli olacaktır fakat hem görüntü 4K60Hz'e düşecek hem çok daha yavaş veri transferi sağlayacak. Hem de 2 adet kablo olacak ve daha çok yer kaplayacak. Yani daha fazla para verip daha dezavantajlı duruma düşüyorum. Bu durumda ne yapılmalı sizce TV'ye görüntü aktarabilmek şart.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı