Type-C to USB çeviri önerisi

Sarsılmaz Kaya

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun öncelikle. Benim sorum şu; elimde Elgato Facecam Pro modeli var ancak bu cihazın içinden çıkan kablo iki tarafı da Type-C anakartımda bu giriş mevcut değil. Bir telefoncudan dandik bir dönüştürücü aldım çalıştırmıyor USB 2.0 hatası veriyor halbuki 3.0 girişe taktım dönüştürücü ile eminim tüm girişleri de denedim. Bana iyi bir dönüştürücü önerir misiniz? Teşekkür ederim.

Tx dönüştürücü güzel Hepsiburada'dan yeni hesaba 75 TL indirim veriyor bir de 1 TL premium alıyorsunuz kargo bedava oluyor 1 TL'ye dönüştürücün sahibi oluyorsunuz.

Tek amacı şarj etmek olan dönüştürücülü veya normal kablolardan değil de data aktarımı da sağlayan dönüştürücülere bakmalısın. Dandik diye aldığın ürün tahminen yalnızca şarj etmek amaçlı üretilen bir kablo tipi. Type-C USB dönüştürücü kablo diye aratırken özellikler kısmında veri aktarımı yapılabildiğini belirten özelliğin olduğuna emin ol.

Olmuyor sanırım ya Vatan Bilgisayar'da denedim çeviri olunca görüntüyü aktarmaz diyorlardı da.

Olmuyor sanırım ya Vatan Bilgisayar'da denedim çeviri olunca görüntüyü aktarmaz diyorlardı da.
Dönüştürücü aparat değil de bir ucu Type-C bir ucu USB olan data ve şarj özelliğine sahip bir kablo almalısın. Kabloyu satın alırken data ve şarj özelliğinin bir arada olduğuna dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…