castiglione Kilopat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer İzmir 7 Ekim 2021 #1 Dizüstü bilgisayarımda 2 tane USB 3.0, 1 tane Type-C girişi var. 1 tane daha USB 3.0 girişine ihtiyacım var, Type-C to USB 3.0 dönüştürücü önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2021
Dizüstü bilgisayarımda 2 tane USB 3.0, 1 tane Type-C girişi var. 1 tane daha USB 3.0 girişine ihtiyacım var, Type-C to USB 3.0 dönüştürücü önerebilir misiniz?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 7 Ekim 2021 #2 Dönüştürücüler Teknostore'da dönüştürücüler kategorisi, farklı bağlantı türleri arasında dönüşüm sağlayan kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri içerir. www.teknostore.com Artı 1 Eksi
Dönüştürücüler Teknostore'da dönüştürücüler kategorisi, farklı bağlantı türleri arasında dönüşüm sağlayan kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri içerir. www.teknostore.com
Gerome Megapat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 640 Çözümler 2 7 Ekim 2021 #3 Dün ben de şöyle bir şey söyledim. Arkadaşım da kullanıyor. ''İdarelik, sıkıntı çıkarmayan'' yorumları çok fazla. Artı 0 Eksi
Dün ben de şöyle bir şey söyledim. Arkadaşım da kullanıyor. ''İdarelik, sıkıntı çıkarmayan'' yorumları çok fazla.
KS KS castiglione Kilopat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer İzmir 8 Ekim 2021 #4 İkinize de teşekkür ederim, Gerome'un attığı dönüştürücüyü sipariş verdim. İyi forumlar. @erme @Gerome Artı 0 Eksi
İkinize de teşekkür ederim, Gerome'un attığı dönüştürücüyü sipariş verdim. İyi forumlar. @erme @Gerome
Gerome Megapat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 640 Çözümler 2 8 Ekim 2021 #5 castiglione dedi: İkinize de teşekkür ederim, Gerome'un attığı dönüştürücüyü sipariş verdim. İyi forumlar. @erme @Gerome Genişletmek için tıkla... Bugün elime ulaştı. İlk izlenimim dişi tarafının gevşek olması. USB soketinin yarısı dışarıda kalıyor fakat iş görüyor. Artı 0 Eksi
castiglione dedi: İkinize de teşekkür ederim, Gerome'un attığı dönüştürücüyü sipariş verdim. İyi forumlar. @erme @Gerome Genişletmek için tıkla... Bugün elime ulaştı. İlk izlenimim dişi tarafının gevşek olması. USB soketinin yarısı dışarıda kalıyor fakat iş görüyor.
KS KS castiglione Kilopat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer İzmir 8 Ekim 2021 #6 Gerome dedi: Bugün elime ulaştı. İlk izlenimim dişi tarafının gevşek olması. USB soketinin yarısı dışarıda kalıyor fakat iş görüyor. Genişletmek için tıkla... Çok da önemli değil aslında sadece Fan’ı takmak için kullanıcaktım. Çalıştırsın yeter. Artı 0 Eksi
Gerome dedi: Bugün elime ulaştı. İlk izlenimim dişi tarafının gevşek olması. USB soketinin yarısı dışarıda kalıyor fakat iş görüyor. Genişletmek için tıkla... Çok da önemli değil aslında sadece Fan’ı takmak için kullanıcaktım. Çalıştırsın yeter.