S seyfullahcoltu Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #1 Macbooka bağlayabileceğim bir oyun klavyesi var mıdır?
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 647 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2024 #2 seyfullahcoltu dedi: Macbooka bağlayabileceğim bir oyun klavyesi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanırım yok ama onun yerine usb type c dönüştürücüler var onlar ile olur diye biliyorum.
seyfullahcoltu dedi: Macbooka bağlayabileceğim bir oyun klavyesi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanırım yok ama onun yerine usb type c dönüştürücüler var onlar ile olur diye biliyorum.
S seyfullahcoltu Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #3 Lachin Eke dedi: Sanırım yok ama onun yerine usb type c dönüştürücüler var onlar ile olur diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir dönüştürücü nerden bulabilirim?
Lachin Eke dedi: Sanırım yok ama onun yerine usb type c dönüştürücüler var onlar ile olur diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir dönüştürücü nerden bulabilirim?
yusufegekaya0 Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 1.378 Çözümler 13 Yer Karabük/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit İşlemci: İ511400H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ Ram: 16 Gb 8X2 Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd Mouse: Logitech G102 MousePad: SteelSeries QCK Medium Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci / İçerik Üreticisi 24 Nisan 2024 #4 seyfullahcoltu dedi: Kaliteli bir dönüştürücü nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Apple sitesinde satıyor. USB-C - USB Adaptörü USB-C - USB Adaptörü ile, iOS aygıtlarınızı ve USB-C veya Thunderbolt 3 (USB-C) özellikli Macâlerinizi baÄlayabilirsiniz. Apple.com adresinden hemen satın alın www.apple.com
seyfullahcoltu dedi: Kaliteli bir dönüştürücü nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Apple sitesinde satıyor. USB-C - USB Adaptörü USB-C - USB Adaptörü ile, iOS aygıtlarınızı ve USB-C veya Thunderbolt 3 (USB-C) özellikli Macâlerinizi baÄlayabilirsiniz. Apple.com adresinden hemen satın alın www.apple.com
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 647 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2024 #5 seyfullahcoltu dedi: Kaliteli bir dönüştürücü nerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... İşte tam olarak bu konuda forum açmanız gerekir hocam, inanın macbook kullanmadığım için kesin yorum yapamam kusura bakmayın bu konuda.
seyfullahcoltu dedi: Kaliteli bir dönüştürücü nerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... İşte tam olarak bu konuda forum açmanız gerekir hocam, inanın macbook kullanmadığım için kesin yorum yapamam kusura bakmayın bu konuda.