Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
www.gamegaraj.com
Öncelikle kullanıdığım ürün bu Technopat'ın typce portu üzerinden görüntü alma makalesine baktım fakat orada USB3.2'yi göremedim. Ben bu port üzerinden görüntü alabilir miyim?
Type-C'nin yanında şimşek işareti varsa yüksek aktarımlı görüntü paylaşımı olduğu anlamına geliyor. G-Sync dahi açılabiliyor.
Bazı portlar 60Hz üstü görüntü vermeden görüntü aktarabiliyor.
Bu üretici ile alakalı bir konu.
3.2 Gen2 olması yetmiyor anlayacağın. Bazı hızlı şarj destekli oluyor o kadar.
Bunu sorman lazım üreticiye.
Fakat benim dikkatimi çeken midiDP portu olması. Fakat hangi versiyona sahip bir kaynak bulamadım. Belki kullanma kılavuzunda yazıyordur.
MiniDP to DP kablosu da G-Sync açtırıyor çünkü.
Type-C'nin yanında şimşek işareti varsa yüksek aktarımlı görüntü paylaşımı olduğu anlamına geliyor. G-Sync dahi açılabiliyor.
Bazı portlar 60Hz üstü görüntü vermeden görüntü aktarabiliyor.
Bu üretici ile alakalı bir konu.
3.2 gen2 olması yetmiyor anlayacağın. Bazı hızlı şarj destekli oluyor o kadar.
Bunu sorman lazım üreticiye.
Fakat benim dikkatimi çeken mididp portu olması. Fakat hangi versiyona sahip bir kaynak bulamadım. Belki kullanma kılavuzunda yazıyordur.
Minidp to DP kablosu da G-Sync açtırıyor çünkü.
Thunderbolt desteği yeni bir teknoloji sayılır. Laptoplarda Type-C'den görüntü alması meselesi çok sıcak bir konu. Gelen bilgiye şaşırmıyorum bu yüzden.
Thunderbolt desteği yeni bir teknoloji sayılır. Laptoplarda Type-C'den görüntü alması meselesi çok sıcak bir konu. Gelen bilgiye şaşırmıyorum bu yüzden.
Sana attığım mini DP to DP kablosu da 1.2 versiyonlu.
Alıp bir dene. Olma olasılığı çok yüksek.
Görüntü gelmez ya da görüntü gelir Hz yüksek olmaz ise direkt iade edersin. Bir zararın olmaz.