osrt91 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #1 Laptop cihazımın Type-C soketine bu şekilde bir aparat almayı düşünüyorum. Adaptörle USB 3.0 Hub kullanacağım. Acaba bilgisayar için işe yarar mı? Herhangi bir hız kaybı olur mu?
Laptop cihazımın Type-C soketine bu şekilde bir aparat almayı düşünüyorum. Adaptörle USB 3.0 Hub kullanacağım. Acaba bilgisayar için işe yarar mı? Herhangi bir hız kaybı olur mu?
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2020 #2 Hız kaybını bilmem fakat bu cihazı kullanıyorum ve bana fazlasıyla yeterli geliyor, günlük kullanım için yeterlidir.
Hız kaybını bilmem fakat bu cihazı kullanıyorum ve bana fazlasıyla yeterli geliyor, günlük kullanım için yeterlidir.
osrt91 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #3 Yunusemre0101 dedi: Hız kaybını bilmem fakat bu cihazı kullanıyorum ve bana fazlasıyla yeterli geliyor, günlük kullanım için yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Laptop cihazımın Type-C girişine takıp USB ile adaptör destekli 7 port hub ile kullanacağım açıkçası düşündürüyor beni. Kullanacağım cihaz da bu.
Yunusemre0101 dedi: Hız kaybını bilmem fakat bu cihazı kullanıyorum ve bana fazlasıyla yeterli geliyor, günlük kullanım için yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Laptop cihazımın Type-C girişine takıp USB ile adaptör destekli 7 port hub ile kullanacağım açıkçası düşündürüyor beni. Kullanacağım cihaz da bu.