Type-C uyumlu gamepad tavsiyesi

WhiteBird99

Megapat
Telefon üzerinden emülatör ile eski gameboy oyunlarını oynamak istiyorum ama dokunmatik ekran üzerinden oyun oynamak açıkçası benim için pek konforlu gelmiyor. Telefona bağlayabileceğim kompakt bir gamepad arıyorum.
https://www.hepsiburada.com/gamesir-x2-type-c-2021-mobil-oyun-kontrolcu-gamepad-p-HBCV000005Q27M bu ürünün tasarımı açıkçası hoşuma gitti, büyük bir gamepad değil de daha çok Switch vari bir yapıya dönüştürecek bir şey arıyorum yani temel olarak ama bir süre kullanıp, sıkılıp kenara kaldırma ihtimalim olan bir şey için 800 lira vermek de pek istemiyorum açıkçası.
Daha uygun fiyatlı, benzeri bir ürün önerisi yapabilir misiniz? (varsa tabii ki)

(Kablosuz bağlantılı da olabilir, telefonumla uyumlu kullanabileceğim kompakt bir şey olması yeterli.)

Son düzenleme:
Çeşitli ürünler var. Gamesir için de var. Monster Pusat Pro da uyumludur. Ali Express gibi yerlerde de çeşitleri var. MSI Force serisi de uyumlu. Monster ve MSI'ı Android'de deneme şansım oldu. Çalışıyorlar.

Attığınız da olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı