TYPE-C yuttum

Della.dd

Hectopat
Daha fazla  
Bu gün hoparlörümün TYPE-C konnektörünün içine kaçtığını fark ettim. Böyle yukarıya doğru tuttum aşağıya gelsin diye, böyle ağzım açık havaya bakıyorum. Jeton gibi geldi ağzıma düştü ben de tam yutkunuyordum ki TYPE-C yutmuş oldum. Ne yapmalıyım? 8 pinliydi bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gün hoparlörümün TYPE-C konnektörünün içine kaçtığını fark ettim. Böyle yukarıya doğru tuttum aşağıya gelsin diye, böyle ağzım açık havaya bakıyorum. Jeton gibi geldi ağzıma düştü ben de tam yutkunuyordum ki TYPE-C yutmuş oldum. Ne yapmalıyım? 8 pinliydi bu arada.
BIOS sıfırlayın düzelir.

Biraz lehim teli, şarjlı kalem havya ve lehim pastası yutup uzunca bir kabloyu Type-C'nin yakın olduğu tarafta bulunan bir delikten sal içeri. Lehimleme tamamlanınca çeker çıkarırsın.

Bugün hoparlörümün Type-C konnektörünün içine kaçtığını fark ettim. Böyle yukarıya doğru tuttum aşağıya gelsin diye, böyle ağzım açık havaya bakıyorum. Jeton gibi geldi ağzıma düştü ben de tam yutkunuyordum ki Type-C yutmuş oldum. Ne yapmalıyım? 8 pinliydi bu arada.

Ardına Micro USB de yut şifa olur her derde deva ama Micro USB'yi bulman zor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı