Type C'den Type A hub önerisi

24Yasindayim

Kilopat
Daha fazla  
Asıl amacım USB çoklamak değil, masamın üzerine USB portu taşımak (Kasamı masanın altında kullanıyorum). Bu yüzden yaklaşık 60-65 cm kablo uzunluğuna sahip bir huba ihtiyacım var. 3.2 gen 2 portu çok da boşa gitmesin diye en az 4 usb çıkışına sahip olmasını tercih ederim. Kendim biraz araştırdım ancak bir çok sitede kablo uzunluğuna dair hiçbir şey yazmıyor.

Ek soru: Bir web sitesinde kablosuz fare kullanan bir arkadaşın "fareyi hub'dan bağladığımda menzili neredeyse sıfıra iniyor. Ancak dibinden kullanabiliyorum" temalı bir şikayetini okudum. Böyle bir şey olabilir mi? Kablosuz kulaklığımı hub'dan bağlamak gibi bir niyetim vardı. Acaba güç çıkışı mı yetersiz gelmiş arkadaşa? Güç çıkışı yetersiz geliyorsa, ek fişi olan bir model mi bakmalıyım?

Dipnot: Şu şekilde masama dik koyabileceğim bir şey olursa çok tatlı olur. Zaten sadece flash bellek gibi kısa şeyleri bağlayacağım. Donanım bağlamak gibi bir derdim yok. Daha şık duracağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı