Yasiks Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 Uygun fiyatlı sağlam laptop için dönüştürücü önerebilir misiniz?
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.092 Çözümler 37 Yer Adana 21 Temmuz 2023 #2 Amazon.com.tr Alıcı takmıştım. İşimi görüyor. Bakabilirsin.
Yasiks Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #3 canysf dedi: Amazon.com.tr Alıcı takmıştım. İşimi görüyor. Bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ters yön için var mıdır ?
canysf dedi: Amazon.com.tr Alıcı takmıştım. İşimi görüyor. Bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ters yön için var mıdır ?
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.092 Çözümler 37 Yer Adana 21 Temmuz 2023 #4 Yasiks dedi: Ters yön için var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Ters yön derken ? USB'den Type-C mi ?
Yasiks dedi: Ters yön için var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Ters yön derken ? USB'den Type-C mi ?
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 21 Temmuz 2023 #5 canysf dedi: Amazon.com.tr Alıcı takmıştım. İşimi görüyor. Bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... USB 3.0 destekliyor mu? Alfais genelde Çinden aldığı kalitesiz aletlerin desteklediği hızları abartıp satıyor.
canysf dedi: Amazon.com.tr Alıcı takmıştım. İşimi görüyor. Bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... USB 3.0 destekliyor mu? Alfais genelde Çinden aldığı kalitesiz aletlerin desteklediği hızları abartıp satıyor.
Yasiks Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #6 canysf dedi: Ters yön derken ? USB'den Type-C mi ? Genişletmek için tıkla... Type C kısmı erkek olacak Type A USB kısmı dişi olacak şekilde.
canysf dedi: Ters yön derken ? USB'den Type-C mi ? Genişletmek için tıkla... Type C kısmı erkek olacak Type A USB kısmı dişi olacak şekilde.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 21 Temmuz 2023 #7 Yasiks dedi: Type C kısmı erkek olacak Type A USB kısmı dişi olacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
Yasiks dedi: Type C kısmı erkek olacak Type A USB kısmı dişi olacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.092 Çözümler 37 Yer Adana 21 Temmuz 2023 #8 Yasiks dedi: Type-C kısmı erkek olacak Type A USB kısmı dişi olacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Konu başlığınız yanlış. Type-C'den USB Type'a yazdığınız için onu attım. USB'den Type-C yazmanız gerekli. Alfais 4311 TYPE C USB 3.1 to Usb 3.0 VIN dedi: USB 3.0 destekliyor mu? Alfais genelde Çin'den aldığı kalitesiz aletlerin desteklediği hızları abartıp satıyor. Genişletmek için tıkla... Razer kablosuz kulaklığın 2.4GHz alıcısında kullanıyorum. HDD vs gibi cihazlarda kullanılmasını yanlış buluyorum zaten, o yüzden denemedim. Arkadaşın da kullanmayacağını var sayıyorum. Eğer data trasferi için kullanılacaksa: Ugreen Type-C to USB 3.0 Dönüştürücü
Yasiks dedi: Type-C kısmı erkek olacak Type A USB kısmı dişi olacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Konu başlığınız yanlış. Type-C'den USB Type'a yazdığınız için onu attım. USB'den Type-C yazmanız gerekli. Alfais 4311 TYPE C USB 3.1 to Usb 3.0 VIN dedi: USB 3.0 destekliyor mu? Alfais genelde Çin'den aldığı kalitesiz aletlerin desteklediği hızları abartıp satıyor. Genişletmek için tıkla... Razer kablosuz kulaklığın 2.4GHz alıcısında kullanıyorum. HDD vs gibi cihazlarda kullanılmasını yanlış buluyorum zaten, o yüzden denemedim. Arkadaşın da kullanmayacağını var sayıyorum. Eğer data trasferi için kullanılacaksa: Ugreen Type-C to USB 3.0 Dönüştürücü