TYT 1.4 milyon sıralama nasıl yapılır?

Daha önce sınava girdim bu netleri yaptım. 1.495.000 sıralama geldi ek puanlı yerleştirme ile bu sıralamayı yaptım. Kötü biliyorum ama yapacak bir şey yok.

57 küsur OBP var. Ama ben geçen yıl tercih yapıp gitmedim OBP de kırılacak. Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF bilgisayar programcılığı istiyorum 1.543.572 sıralama ile almış en son. Ek puanlı yerleştirmede 1 kereye mahsusmuş yani bir daha kullanamıyorum. 57 ve kırılacak olan OBP ile kaç net yapsam rahatça girerim?
Nasıl çalışmalıyım Türkçe ve sosyale?

Matematikde 3 tane 4 işlem sorusu vardı onları da mı yapamadınız hocam?

Hocam 4 işlem var bende ama problem çözme vs yok. Yani 1 2 hafta günde 1 2 saat baksam yapar mıyım sizce.

Hocam matematik çalışmak yerine Türkçe, sosyal ve fende net daha rahat artar diye düşünüyorum.
2 - 3 gün zaten uzun bir süre değil. Türkçe ve sosyal dersleri zaten hiç çalışmadan sadece okuduğunuzu anlayarak toplamda 40 neti çok rahat çıkartabileceğiniz dersler. Fen için ayrıcalıklı bir çalışma gerekebilir.

Hocam 4 işlem için sadece bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampını izleyip soru çözseniz yeter. Birde problemlere bakın onlarda kolay, toplama çıkarma. Türkçe ve sosyal için okuduğunuzu anlamanız lazim. Türkçede direkt cevap paragraftan çıkıyor, sosyal'de yorum yapmanız isteniyor. Eğer az buçuk okuduğunuzu anlarsınız ilk 1 milyon içine bile girebilirsiniz Türkçe ve Sosyal netleriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…