TYT 10. sınıf ve yazında biter mi?

f40

Centipat
Daha fazla  
Yaz bittiği zaman 10 olacağım. TYT'yi 10. sınıfta bitirmeyi düşünüyorum daha doğrusu matematik ve Türk dili ve edebiyatını diğer derslerinde sadece üstünden geçerek temelini sağlam atmak istiyorum. Erken başlıyorum çünkü LGS de sadece son iki hafta çalışıp hata yaparak dönemine göre orta puan aldım ve bir daha ailemi üzmek istemiyorum. 9 sınıfta yattım kaldığım ders yok ama matta temelimde hiç yok. Matim 8. sınıftada kötüydü. Bana 10. sınıfta aynı anda hem 10u hem de 9U bitirmemi sağlayacak bir program önerebilir misiniz? AYT yide 11 ve 12 de bitirip TYT'yi o dönemde sadece soru çözerek geçirmeyi planlıyorum tabii eksiğim olursa onların da üstünden geçerim.

Dostum TYT'yi konu olarak bitirirsin de tam anlamıyla ben TYT'yi bitirdim deme gibi bir imkanın yok. Sınav tempo sınavı oldugu için konuları bilsen bile netlere yansımadıgı olacak illaki. TYT de AYT için temel olan konuları özellikle iyi bilmen çok büyük yararı olur. Bölüm olarak ne seçeceksin? Burada sana program yazabilirler ama sayısalcıysan sosyale ihtiyacın 10.sınıfın yazında ihtiyacın yok mesela.

TYT bitmez sadece daha yüksek net alınır ama yine de konuları rahat bitirirsin.

Bölüm olarak sayısal seçmeyi düşünüyorum ileride meslek seçmede sıkıntı olmasın diye

10. sınıfı okulla paralel götürebilirsin. 9.sınıfı ise youtube kamplarıyla ve soru çözüm videolarıyla ilk dönem bitmeden bitirebilirsin. Aynı anda 2 sınıfı çalışacağın için soru çözümü için ogm materyaldeki testleri kullansan yeterli olur. Bence iyi bir plan yapmışsın. Ortalamanı düşürmeden böyle devam edebilirsin. Bence tek sorun motivasyonunun aileni üzmemek olması. Kendine daha iyi bir motivasyon bulabilirsin. İyi çalışmalar dilerim.

İfadeler: f40
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…