TYT 100.000 sıralama yapılır mı?

2 Yıllık Uçak Teknolojisi yazacağım için yalnızca TYT sınavına gireceğim gene de 35 günlük kampı erken mi bitirmeliyim ?

Hocam sen "şu kadar günde bitirmeliyim" gibi dertlere düşme, hiçbir şey yapamazsın. En iyisini yapmak istiyorsan her konuyu azar azar öğreneceğine ilerlediğin her konuyu tam olarak öğren. Aç kampı konuyu izle sorusunu çöz 345'e geç oradan da sorusunu çöz zaman takılma. Daha 7 ayımız var derece bile yaparsın.

Türkçen zaten iyi bol bol matematik kas, mümkünse fen derslerine de öncelik ver. Boş zamanlarında da coğrafyaya bakabilirsin.

Yazınız için teşekkür ederim ilk başta planım sabah ile öğlen arasına kadarki süreçte 1 saat paragraf çözüp üzerine Matematik çalışması yapmaktı buraya kadar sorun yok.

Lakin öğleden sonra FKB derslerinin tamamından 1 er konu ilerletmeye çalışınca bana ağır geldi o yüzden öğleden sonraki süreçte değişiklik yaptım FKB derslerinden 1 tanesini seçtim mesela Kimya dersini öğleden sonra 1 konuyu etraflıca çalışıp sorusunu çözüp sonrasında Sosyal kısmına ve Dil Bilgisine geçmeye karar verdim bu şekilde rahat yetişeceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…