TYT 12 net artışı nasıldır?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
İlk TYT netim Bilgi Sarmal'ı yıldızlar yarışıyor 24.50 netti. 1 ay sonra bir daha deneme sınavı olduk. 36 Net'e yükseltmişim. Sizce nasıl?

AYT için durum nasıl peki hocam?

TYT'ye nankördür diyorum ben. Çalış çalış emeğinin hakkını çok fazla soru tipi olduğu için zor verir. Ancak AYT öyle değil. Bilmiyorsan soruya bakakalırsın. Ama biliyorsan şıp diye yapıverirsin. AYT'yi bilen yapar, fikir yürütme yoktur, işte bu yüzden AYT'de çalışırsan netin gözle görülür biçimde artar.

İlk TYT netim Bilgi Sarmal'ı yıldızlar yarışıyor 24.50 netti. 1 ay sonra bir daha deneme sınavı olduk. 36 Net'e yükseltmişim. Sizce nasıl?

Zaten TYT netleri çoğu insanda ortalama 60-70 aralığına kadar hızlı yükselir sonrasında o aralıkta tıkanır ama pes etmeyip çalışmaya devam edersen o aralıktan da çıkarsın.

AYT bilgi odaklı bir sınav olduğu için daha çok bilirsen yaparsın mantığındadır ve TYT'ye kıyasla net artışları çok daha hızlı olur.

2. olduğunuz yayın nedir? Bilgi sarmalın genel denemelerindeki Matematik kısımları her zaman en kolay kısımlardır. Size önerim bu netlere çok aldanmayın ve sağlam bir yayından yapsanız bile sorgulayın. 1 ayda belirttiğiniz net artışı için sadece matematiğe ve ona da gece gündüz çalışmanız gerekir. Kendiniz evde de 1-2 kez daha deneme çözüp ortalama netinize bu şekilde karar vermelisiniz. Eğer düzenli olarak bu şekilde geliyor ise tebrik ederim 36 net sınav için bile birçok kişinin hayal kurduğu bir nettir. Bu neti koruyup daha yukarıya çıkartmaya odaklanın.

Supara Yayınları olduk hocam.

Gayet iyi, ben ilk girdiğim denemede 36,5 yapmıştım, ikinci denemede 68 civarı yaptım. 2024 YKS'yi çözdüm 73 yaptım. Basmaya devam.

Pardon ben matematik neti olarak algıladım olayı gayet sağlam bir net artışı hocam tebrikler. İstikrarı bozmadan devam edin. İnşallah bu netlerin matematik netiniz olduğu durumlarada geleceksiniz.

Pardon ben matematik neti olarak algıladım olayı gayet sağlam bir net artışı hocam tebrikler. İstikrarı bozmadan devam edin. İnşallah bu netlerin matematik netiniz olduğu durumlarada geleceksiniz.
Matematikten 8-9 net yapıyorum. Fen çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…