ayykiyamam Femtopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #41 Orvenervel8641 dedi: Abim yazılım okudu 2 yıllık ve diyorki üstüne eklemezsen boşuna okumuş oluyorsun. Okulda temel anlatıyorlarmış daha çok. Genişletmek için tıkla... evet bende öyle duydum okul dışı epey uğraşmak lazım iş bulabilmek için
Orvenervel8641 dedi: Abim yazılım okudu 2 yıllık ve diyorki üstüne eklemezsen boşuna okumuş oluyorsun. Okulda temel anlatıyorlarmış daha çok. Genişletmek için tıkla... evet bende öyle duydum okul dışı epey uğraşmak lazım iş bulabilmek için
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.203 Çözümler 5 21 Ağustos 2023 #42 ayykiyamam dedi: evet bende öyle duydum okul dışı epey uğraşmak lazım iş bulabilmek için Genişletmek için tıkla... 4 senelikte okusan aynısı olacak. Moralini bozmaya gerek yok. 4 senelik diplomanın olsa yazılımda okulun verdiğinin üstüne koymazsan hiç bir anlamı olmuyor.
ayykiyamam dedi: evet bende öyle duydum okul dışı epey uğraşmak lazım iş bulabilmek için Genişletmek için tıkla... 4 senelikte okusan aynısı olacak. Moralini bozmaya gerek yok. 4 senelik diplomanın olsa yazılımda okulun verdiğinin üstüne koymazsan hiç bir anlamı olmuyor.