TYT 2023'te zorlanıyorum

Neolin

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam. Yüksek bir bölüm istemiyorum 2 yıllık diş protez teknolojisi "sadece TYT" okuyacağım. Özele gideceğim 800 bin istiyor. Ama şöyle bir sorun var ki, dil bilgisinde fazla kavram olduğu için denemelerde afallıyorum. Matematik ise kötü yani hiçbir şekilde anlayamıyorum. Dil bilgisini çözüp netlerimi arttırabilirsem hallederim diye düşünüyorum. Ben ne yapacağım bana bir fikir sunun. 1 haftaya yakın bir süre kaldı ve mezuna kalmak istemiyorum. 800 bine bile giremezsem vah benim halime. O kadar da çalışıyorum ama sonuç bu.

TYT fen birkaç konuya bakarak 5-10 net yapabilirsiniz. Eğer fen netleriniz düşükse TYT özet videoları izlemenizi tavsiye ederim. TYT matematik üçgenlerin kuralları ve özelliklerine bakabilirsiniz 2-3 soru yapabilecek hale gelirsiniz. Türkçe için rüştü hoca kanalından dil bilgisi özet veya takıldığınız konu varsa onun videosunu izleyebilirsiniz.

Keşke bunu daha önce düşünseydim 10 günde bunlara abanarak soru kasabilirim çok teşekkürler.

Hocam denemeler ne durumda?
hocam hiç sormayın Dil bilgisi ve sayısal yüzünden düştü. ve sayısalı çok aksatmıştım. 10 günde abanabildiğim kadar abanacağım.

Hocam netlerin durumunu bilmeden yorum yapamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…