TYT 2024 sınavım iptal edilebilir mi?

FA5

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400H RTX 3050 16GB RAM
Arkadaşlar, merhaba. Bugün biliyorsunuz TYT sınavı vardı. Sınavda camın yanındaki sıradaydım. Bir noktada rüzgar çok sertleşti, sıranın üstündeki kalem kutusu ve peçeteleri düşürünce bende ayağa kalktım ve pencereyi kapattım. Sizce ayağa kalkmış olmam bir sıkıntı çıkarır mı yoksa kafama mı takıyorum?

Görevliden uyarı yemediysen ve sadece cama baktıysan sağa sola bakmadan sıkıntı olacağını zannetmem.

Bir şey olacağını zannetmıyorum hocam.ordaki görevliler en ufak hareketınde tutanak tutacak insanlar değil.senın de cam kapamak için kalktığın net bir şekilde belli.bu nedenle için rahat olsun.

Hocam bu gibi durumlarda gözetmen öğretmene söylemeniz daha iyi olurdu ama ben sorun olacağını düşünmüyorum.

Valla 10 seneyi gecti OSS'ye gireli ama mevzuatin degisecegini sanmiyorum Eger sinavin iptal edilseydi, gozetmen o an kagidini onunden alir, seni siniftan cikarir ve hakkinda tutanak tutardi. Gecmis olsun de gec

Sınav salonunda kamera var mıydı? Var ise sıkıntı olmaz.

Valla 10 seneyi gecti OSS'ye gireli ama mevzuatin degisecegini sanmiyorum Eger sinavin iptal edilseydi, gozetmen o an kagidini onunden alir, seni siniftan cikarir ve hakkinda tutanak tutardi. Gecmis olsun de gec
Öyle olmuyor hocam. Senin haberin bile olmuyor, gözetmenin hakkında tutanak tuttuğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…