Zwsup Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 666 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #11 OnePC dedi: Yabancı dil için ayrı sınav var hocam. Genişletmek için tıkla... Sakuya Izayoi dedi: Yabancı dil testine girmeniz lazım İngilizce çözmek için. İngilizce temel yeterlilik testinde yok. Genişletmek için tıkla... İşte o kadar uzağım sınava o yüzden soruyorum ne yapacağımı.
OnePC dedi: Yabancı dil için ayrı sınav var hocam. Genişletmek için tıkla... Sakuya Izayoi dedi: Yabancı dil testine girmeniz lazım İngilizce çözmek için. İngilizce temel yeterlilik testinde yok. Genişletmek için tıkla... İşte o kadar uzağım sınava o yüzden soruyorum ne yapacağımı.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 6 Ocak 2025 #12 Zwsup dedi: İşte o kadar uzağım sınava o yüzden soruyorum ne yapacağımı. Genişletmek için tıkla... İlk işiniz yarın bir tyt denemesi almak olsun. Amaç sadece içeride ne var ne yok görebilmek.
Zwsup dedi: İşte o kadar uzağım sınava o yüzden soruyorum ne yapacağımı. Genişletmek için tıkla... İlk işiniz yarın bir tyt denemesi almak olsun. Amaç sadece içeride ne var ne yok görebilmek.