TYT 31 - 32 netle sıralama nasıl gelir?

41 net TYT 75 OBP ile hesapladım 760k diyor bana. Bu senenin zorluğu ile sıralama değişir mi? 2023 de 31 netle 1.2m gelmişti bana.

Değişir bu sınav 2023'e göre açık ara zor idi 2024 ile bence benzer sadece 24 de TYT kolaydı 25 de TYT zordu bekleyip göreceğiz bu sene gerçekten garipti çünkü sıralamaları tahmin etmek zor.

31-32 net yaptığınıza göre hiç çalışmamış olmanız gerekir ki bu neti yapabilesiniz. Ortalama çalışan birisi rahatlıkla 50 net yapabilirdi.

Bu siteden tahmini hesaplama yapabilirsiniz de 32 nete 500 bin geleceğini hiç sanmıyorum. 1 milyon civarında sıralama gelir.

Maalesef calismadim son 1 ayda calistim teşekkür ederim.

700k-1m civarı gelebilir. Çok kötü bir net bununla üniversiteye gitmeye zahmet etme, birkaç yılını boşa harcamış olursun.
kötü oldugunu biliyorum sadece siralama nasil gelir acaba diye düşünüyorum ve obp mi kirmak istemiyorum tercih yapmayacagim

Merhaba, OBP'en yeteri derecede yüksek. Söylediğin netler doğrultusunda sıralamanın 500 bin içerisinde geleceğini çok sanmıyorum. Her sene netlere göre sıralama oynuyor. Kesin bir çıkarımda bulunamayız fakat mutlu olmayacaksan rastgele bir yer yazıp OBP'ni çöpe atma.

Evet tercih yapmayacagim teşekkür ederim maalesef 1 ay calismaya 30 net anca geldi.

Maalesef calismadim son 1 ayda calistim teşekkür ederim.

Kötü oldugunu biliyorum sadece siralama nasıl gelir acaba diye düşünüyorum ve OBP mi kirmak istemiyorum tercih yapmayacagim.

Evet tercih yapmayacagim teşekkür ederim maalesef 1 ay calismaya 30 net anca geldi.

İstediğin ve mutlu olacağın bölümü okumak kaybettiğin 1 senenin telafisini getirir zaten, canını sıkmamaya çalış şimdiden başarılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı