Bu gibi sözde kampların insan avlama ve gereksiz bir şekilde o videoları çeken hocanın kitabı satma ve pazarlama şeysi olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok ama çok gereksiz seviyede temel ve anlatı. Aynı zamanda gelişimin olabilmesi için bildiğin şeylerin değil bilmediğin şeylerin üzerinde yoğunlaşılması beynin zorlanması gerekir ki bir gelişim olsun.
Bu gibi sözde kampların insan avlama ve gereksiz bir şekilde o videoları çeken hocanın kitabı satma ve pazarlama şeysi olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok ama çok gereksiz seviyede temel ve anlatı. Aynı zamanda gelişimin olabilmesi için bildiğin şeylerin değil bilmediğin şeylerin üzerinde yoğunlaşılması beynin zorlanması gerekir ki bir gelişim olsun.
Doğrudur hocam lisede matematikle pek alakam olmamıştı pandemi dönemi tamamen salmıştım o yüzden bu kamp temel atmamda bana yardımcı oldu ama temeli olan birisi için RM önermem kesinlikle, zaten ben de temel attıktan sonra Eyüp B 3D+ Bilgi Sarmal tercih ettim.
Evet anladım zaten, ama bende bir fikir yazdım çünkü birçok insan düşüyor bu tuzağa. "ooo ben kampa girdim ve çıkınca mükemmel matematik temlim olacak vs. " bu düşünce oluyor ve buna katılmıyorum çünkü o kadar basit seviyede bilgi ile ÖSYM'nin sorduğu soruların alaksı bile yok gerçekçi olmak lazım h derse illaki gireceğim o kamplara, oun haricinde kaliteli zor kaynakalrdan soru çözüülmeli.
Doğrudur hocam lisede matematikle pek alakam olmamıştı pandemi dönemi tamamen salmıştım o yüzden bu kamp temel atmamda bana yardımcı oldu ama temeli olan birisi için rm önermem kesinlikle, zaten ben de temel attıktan sonra Eyüp b 3D+ Bilgi Sarmal tercih ettim.
Evet anladım zaten, ama bende bir fikir yazdım çünkü birçok insan düşüyor bu tuzağa. "ooo ben kampa girdim ve çıkınca mükemmel matematik temlim olacak vs. " bu düşünce oluyor ve buna katılmıyorum çünkü o kadar basit seviyede bilgi ile ÖSYM'nin sorduğu soruların alaksı bile yok gerçekçi olmak lazım h derse illaki gireceğim o kamplara, oun haricinde kaliteli zor kaynakalrdan soru çözüülmeli.
Ve öyle lanse ediliyor ki bu kampa gireceğiz patlatacağız, Türk kanı akıyor bizdenn, yok biz şöyleyiz vs. gaza getiriyorlar insanları. Hocanın dediğin kitapları satın alıyorlar, bir esprisi olmayan kitaplar bu arada. Sırf satış için bariz belli zaten.