TYT 5,5 ayda kaç nete ulaşılabilir?

leclerc44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Mezun bir YKS öğrencisiyim ama sadece TYT çalışıyorum ve şu an netim ortalama 45 civarı ancak neredeyse daha ilk konuları bile bitirmedim. Günde 6 saat çalışmalı program yaptım hatta bazı derslerin bazı konularını da eledim ama hedefim olan 65 net sanki çok zormuş gibi geliyor. Bu kalan 5,5 ayda bu netlere ulaşmak mümkün mü?

Her gün sağlıklı 6 saat çalışan birisi dereceye bile zorlayabilir 65 net fazla değil. TYT'de süre çok önemli ve basit konuları halletmeye çalış.

Konu olarak kendimce basit olanları seçtim örneğin dil bilgisinden sadece ses, noktalama, yazım matematikten problem ve 10 konu falan.

Her gün sağlıklı 6 saat çalışan birisi dereceye bile zorlayabilir 65 net fazla değil. TYT'de süre çok önemli ve basit konuları halletmeye çalış.
ben buna ınanmıyorum

Merhaba arkadaşlar.

Mezun bir YKS öğrencisiyim ama sadece TYT çalışıyorum ve şu an netim ortalama 45 civarı ancak neredeyse daha ilk konuları bile bitirmedim. Günde 6 saat çalışmalı program yaptım hatta bazı derslerin bazı konularını da eledim ama hedefim olan 65 net sanki çok zormuş gibi geliyor. Bu kalan 5,5 ayda bu netlere ulaşmak mümkü
kanka say mı ea mı

Hocam 65 net çok az dediğiniz saatlere göre. Ben kötü bir temelle sadece 3 4 aydır yarım yamalak çalışmam ile zaten 65 nete sabitledim siz çok rahat geçersiniz 65 neti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı