TYT 5 ayda nasıl bitirilir?

louisbouqette

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İlk 12 konu için bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kitabı ile ilerliyordum (arada 345'in kolay sorularını da çözerek) ve eşitsizliklere kadar geldim. Bu kitap bittikten sonra mert hocanın 70 gün kampının başından izleyerek ilerleyecektim ama şu an bıyıklınınkini bırakıp direkt mert hocanın kampının başından başlamayı düşünüyorum bıyıklının kampı bitmiyor bu yüzden vakit kaybı gelmeye başladı. TYT'yi 5 ay civarında halletmem gerekiyor çünkü AYT'de sıfırım.

Merhaba arkadaşlar. İlk 12 konu için bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kitabı ile ilerliyordum (arada 345'in kolay sorularını da çözerek) ve eşitsizliklere kadar geldim. Bu kitap bittikten sonra mert hocanın 70 gün kampının başından izleyerek ilerleyecektim ama şu an bıyıklınınkini bırakıp direkt mert hocanın kampının başından başlamayı düşünüyorum bıyıklının kampı bitmiyor bu yüzden vakit kaybı gelmeye başladı. TYT'yi 5 ay civarında halletmem gerekiyor çünkü AYT'de sıfırım.
Siz ne kadar TYT'yi bitirdim deseniz bile şöyle bir gerçek var, TYT ancak sınavdan çıktığında bitiyor. Tüm konuları bitir sen yine de her gün düzenli olarak paragraf ve Matematik çözeceksin.

Siz ne kadar TYT'yi bitirdim deseniz bile şöyle bir gerçek var, TYT ancak sınavdan çıktığında bitiyor. Tüm konuları bitir sen yine de her gün düzenli olarak paragraf ve matematik çözeceksin.

Hocam bitirmekten kastım şu anda 40 net civarıyım 80-85 falan olsa da AYT'ye başlasam manasındaydı belirtmemişim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı