TYT 558 bin sıralamaya göre tercih listesi nasıl?

burwak58

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar programcılığı istiyorum ve 558k TYT sıralamam var. Sizce nasıl? İstanbul'da yaşıyorum bu arada.

Dosya Ekleri

• kırpılmış.png
    kırpılmış.png
    98,2 KB · Görüntüleme: 133
Güzel liste. Başlara İstanbul üzerinden birkaç üniversite daha yazın derim. Kontenjanı dolmayan bir üniversite olmazsa bir ihtimal girme şansınız olur.

Aman sakın İstanbul demeyin :) bu liste aslında aile evinden kurtulma ve kafa dinleme listesi diyebilirim.

Bursa hayırlı olsun derim geçerim.

Peki, sizce daha nasıl ekleme yapmalıyım? Çünkü her ihtimale karşı riske atmak istemiyorum. Bu arada bu son sıradan sonra ki gelen üniversiteler çok kötü o yüzden başka bölüm yazacağım galiba.

Bilgisayar programcılığı istiyorum ve 558k TYT sıralamam var. Sizce nasıl? İstanbul'da yaşıyorum bu arada.
dostum istanbula yakın neresi varsa orayı seç geç derim. Bilgisayar programcılığı sana hiçbir şey katmayacak emin ol. Katıldığın etkinlikler, seminerler, topluluklar sana değer katacak. Ben istanbula neresi yakınsa orayı seçeceğim üni çok umrumda değil. Hayat istanbulda dönüyor, etkinlikler seminerler, topluluklar. Istanbulda sıklıkla olan hatta ve hatta gündelik bile.

Aman sakın İstanbul demeyin :) bu liste aslında aile evinden kurtulma ve kafa dinleme listesi diyebilirim.

Ailevi boyutu varsa elbette şehir dışı daha iyi bir seçenek. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.

Dostum İstanbul'a yakın neresi varsa orayı seç geç derim. Bilgisayar programcılığı sana hiçbir şey katmayacak emin ol. Katıldığın etkinlikler, seminerler, topluluklar sana değer katacak. Ben İstanbul'a neresi yakınsa orayı seçeceğim üniversite çok umurumda değil. Hayat İstanbul'da dönüyor, etkinlikler seminerler, topluluklar. İstanbul'da sıklıkla olan hatta ve hatta gündelik bile.

Evet zaten tercihimi ona göre yaptım. Ama sırf İstanbul'a yakın olacak diye saçma sapan bir bölüm yazamam. Meslek lisesi mezunuyum ek puan ile 550k yaptım. Normal sıralamam 800k yani sırf İstanbul'a yakın olacak diye 800k la çok saçma bir bölüme girmem. Bilgisayar mezunu olarak önlisansta bana göre en iyi bölüm bilgisayar programcılığı, o yüzden böyle bir tercih yaptım. Şuna inanıyorum, bilgisayar programcılığı okurken bir laptopumla kendimi geliştiririm 2 yıl boyunca. Tek başıma sessiz sakin ve huzurlu👍

Dostum İstanbul'a yakın neresi varsa orayı seç geç derim. Bilgisayar programcılığı sana hiçbir şey katmayacak emin ol. Katıldığın etkinlikler, seminerler, topluluklar sana değer katacak. Ben İstanbul'a neresi yakınsa orayı seçeceğim üniversite çok umurumda değil. Hayat İstanbul'da dönüyor, etkinlikler seminerler, topluluklar. İstanbul'da sıklıkla olan hatta ve hatta gündelik bile.

Bu arada İstanbul'da yaşıyorum :)

Ailevi boyutu varsa elbette şehir dışı daha iyi bir seçenek. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.

Teşekkür ederim. Sizce her ihtimale karşı olsun diye ekleme yapmalıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı