TYT 75-80 net civarında bırakılır mı?

Makaleler
1
Merhaba, 12 sayısal öğrencisiyim. YKS çalışmaya bu yaz temmuz ayında başladım sayılır. TYT'yi 60 civarından 75-80'e kadar çıkarttım, ama branş olarak çok dengesiz geliyor. Bugünkü sınav 77.75 çıktı mesela, netler şu şekilde.
Türkçe: 36.25
Sosyal: 17.50
Matematik: 18
Fen: 6

Matematik ve feni arttırsam çok daha iyi yerlere çıkacak ama aralık bitiyor işte. AYT basarken yandan da fen-matematik arttırabilir miyim? Son 6 ay böyle yürür mü?
Yoksa TYT'yi bırakıp sadece deneme + AYT olarak mı ilerlemeliyim?
Deneme olduğumuz yayınlar Bilgi Sarmal, BES, 345, Çap, Hız ve Renk gibi yayınlar.

Ben de bilmiyorum. Soru da çözüyorum ama 22 üstünü göremedim TYT'de.
Hangi konularda eksiksen onlara yoğunlaş. Her denemeden sonra yapamadığın 2-3 sorunun konusuna çalışsan hemen biter TYT Matematik. Çok zor olduğunu düşünmüyorum. 22 net yapıyorsanız temeliniz de var demektir zaten.

AYT ile götürebilir miyim peki? TYT ile uğraşırken AYT konularının kaçmasından korkuyorum.

Muhtemelen geometri bilmiyorsunuz. Geometri düşünüldüğü kadar zor değil. Bildiğiniz zaman sorular kısa sürede çözülür. Sıfırdan alın öğrenin geometriyi hem TYT hem de AYT için işe yarar. Geometri bilirsiniz netleriniz yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…