TYT 788K bölüm önerisi

recepaslan

Hectopat
Daha fazla  
İlgimi çeken bazı bölümler şunlar; yeni medya ve iletişim, reklamcılık, radyo sinema ve televizyon, sinema ve televizyon, grafik tasarım, yönetim bilişim sistemleri, işletme, bilgisayar programcılığı... Gibi bölümler hoşuma gidiyor.
Daha çok proje odaklı olan bilgisayarla uğraştığım özellikle video kurgu, film yönetmenliği veya film ve dizi ile alakalı şeyler, oyunlarla alakalı şeyler, girişimcilik, ticaret, bir şeylere atılmaya ve kendi işimi kurma düşüncem var.

Buna göre farklı bölüm önerilerinize açığım belki görmediğim bölüm olmuştur bakmak isterim sıralamamı görsel olarak ekledim sayısalım çok iyi değil maalesef sevmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. TYT, EA veya söz bölümlerinden birini seçeceğim fakat sıralamamın kötü olması nedeniyle genelde gelen bölümlerin kampüsleri liseden bozma yerler.

Moderatörler başlığı düzenlemiş fakat sadece TYT değil öncelik AYT'dir*

Dosya Ekleri

• ben.png
    ben.png
    231,4 KB · Görüntüleme: 110
Neresinden. Hangi köy.

İlgimi çeken bazı bölümler şunlar; yeni medya ve iletişim, reklamcılık, radyo sinema ve televizyon, sinema ve televizyon, grafik tasarım, yönetim bilişim sistemleri, işletme, bilgisayar programcılığı... Gibi bölümler hoşuma gidiyor.
Daha çok proje odaklı olan bilgisayarla uğraştığım özellikle video kurgu, film yönetmenliği veya film ve dizi ile alakalı şeyler, oyunlarla alakalı şeyler, girişimcilik, ticaret, bir şeylere atılmaya ve kendi işimi kurma düşüncem var.

Buna göre farklı bölüm önerilerinize açığım belki görmediğim bölüm olmuştur bakmak isterim sıralamamı görsel olarak ekledim sayısalım çok iyi değil maalesef sevmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. TYT, EA veya söz bölümlerinden birini seçeceğim fakat sıralamamın kötü olması nedeniyle genelde gelen bölümlerin kampüsleri liseden bozma yerler.

Moderatörler başlığı düzenlemiş fakat sadece TYT değil öncelik AYT'dir*

Adalet seçebilirsin sözel bölümde hukuk büro işletme vesaire

Bir şeye karar verdiniz mi acaba? Ben de aynı şekil video editle uğraşıyorum teorik dersten daha çok uygulama istiyorum da çok fazla benzer bölüm var kafam karıştı cidden

Merhaba @recepaslan.
Birçok seçenek var ama TYT 788.000 sıralama ile gelme ihtimali olan 5 yer:
İstanbul Gelişim Üniversitesi tam burslu 2 yıllık Radyo ve Televizyon Programcılığı.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümü.
Balıkesir Üniversitesi Balıkesir Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Grafik Tasarımı.
Kapadokya Üniversitesi tam burslu 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı.
Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Elektrik.

Birçok seçenek var ama Sözel 404.000 sıralama ile gelme ihtimali olan 5 yer:
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema.
Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema.
Uşak Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim.
Düzce Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gazetecilik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı