TYT 90, AYT 60 yapmak kolay mıdır?

Ben de seninle aynı durumdayım. Ağustos ayında başladım ve günde 7-10 saat arasında çalışıyorum. Kimse sana ne yapacağını söyleyemez. İstersen, çalışarak daha iyilerini de yapabilirsin. Mümkün olduğunca ekrana bağlı şeylerden uzak dur ve sosyal medyayı kullanmayı bırak. Bu, odaklanma seviyeni düzenlemene yardımcı olacak ve odaklanma becerin artacaktır. Çalışma süreni zamanla arttırabilirsin, bu tamamen sana bağlı. Verimli çalışmayla yapamayacağın bir şey yok. Başarılar dilerim.

Hocam günde 4 ders fazla olur o yüzden onu bence azaltın 2-3 ideal olur.
Bir de şöyle bir önerim olacak belki bazılarına çok saçma bir öneri gibi gelebilir ama eğer TYT matematikte problemlerden önceki ilk 12 konun iyi değilse problemlere başlama bence çünkü problemler aslında temel olarak o ilk 12 konuyla alakalı oluyor ama eğer ilk 12 konun sağlamsa problemlere devam et.

Son düzenleme:
Hocam tyt mat da ilk 12 kaç ayda biter? 2 ayda bitirebilir miyim?

Şahsi fikrim 12 günde tek kitaptan ilk 12 konuyu bitirebilirsiniz. Tabii sizin ne kadar istediğinizle ve aziminizle de orantılı. En fazla 20 gün daha fazlası zaman kaybı.
12 de azmış hocam. Denklem, eşitsizlikler, ebob ekok falan böyle konular bence bi 5-6 günü alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…