Bro bence 21 tam çalışan adamın yaptığı sınavdı. Yorum yapabilen adam o soruları yapardı. Bu sene ki sorular gerçekten bir farklıydı. Bilmiyorum belki bana öyle geliyor. Ama harbiden o kadar kitap çözdüm böyle soruları ömrümde görmedim ben. 21'de fonksiyon ötelemelere hakim olan adam grafik çizmeyi bilen adam rahat yapardı. Bugünkü sorularda denklem bile kurulmuyordu. Birkaç soruda rastgele sayı deneme yanılma yoluyla buldum. Çözüm yolu olmayan sorulardı. Normalde matematik soruları öyle pek çözüm yolunun dışana çıkartmaz. Gelen denklem soruları hep aynı yöntemlerle çözülür. Gitmiş basit denklem sorularını bile çorba edip öyle sormuş. Ben 21'den daha iyi sıralamalar geleceğini düşünüyorum. Bizim arkadaş var çocuk ilk 100 bekliyordu netleri 39-40 bandı sürekli. 28 tane işaretlemiş durumu sen düşün.
Matematikten 20 üstü bence 20k gelir TYT'de ve AYT fendede normal yaparsa. TYT Sosyal falan da bilgi ağırlıklıydı bu arada. AYT kimya yine aynı şekil zordu. Nerst eşitliği ÖSYM tarihinden beri 0,06 alır gitmiş 0,059 almış soruyu görünce şok geçirdim. MEB'in dahil olduğu o kadar belliydiki.