TYT-AYT fen nereden başlanmalı?

kanty

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
TYT-AYT fen bilgim sıfır denecek kadar az. Kalan zamanda say: 100-150k yapmam için mecburen fen başlamalıyım ama işte neresinden tutmalıyım bilmiyorum. Yardımlarınız lazım. TYT-AYT fen için net çıkan konulara mı çalışmalıyım yoksa kalan zamanda açıp baştan ikisini de bitirmem mi gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence şubata kadar TYT fen bitirebilirsiniz. Ben sıra sıra ocak sonuna kadar bitirmeyi düşünüyorum. Bu sırada AYT biyolojiye de başlamayı düşünüyorum.

TYT-AYT fen bilgim sıfır denecek kadar az. Kalan zamanda say: 100-150k yapmam için mecburen fen başlamalıyım ama işte neresinden tutmalıyım bilmiyorum. Yardımlarınız lazım. TYT-AYT fen için net çıkan konulara mı çalışmalıyım yoksa kalan zamanda açıp baştan ikisini de bitirmem mi gerekir?
Bence net çıkan beleş konulara bakman yerinde olur.

Peki hangi konudan başlamalıyım? Fizik ilk aşamada biraz moral bozar gibime geldi ama sence ne yapayım?
Hocam kimyayla başlayabilirsiniz.İlk temel konular çok basit biraz çalışma ile öğrenir bir daha unutmazsınız.Fizik biyoloji için bilmem ama kimyada ferrum'un garanti konular kampı çok işinize yarayacaktır.

Hocam kimyayla başlayabilirsiniz.İlk temel konular çok basit biraz çalışma ile öğrenir bir daha unutmazsınız.Fizik biyoloji için bilmem ama kimyada ferrum'un garanti konular kampı çok işinize yarayacaktır.
Teşekkür ederim. Kimyadan başlayacağım bitirincede ayt geçerim diye umuyorum

Son düzenleme:
Bence şubata kadar TYT fen bitirebilirsiniz. Ben sıra sıra ocak sonuna kadar bitirmeyi düşünüyorum. Bu sırada AYT biyolojiye de başlamayı düşünüyorum.
Sence şubata kadar tyt fen halledip ayt fen başlamak, ayt için sorun yaşatır mı? Yoksa 1-2 hafta sonra falan bi yandan da ayt fen mi başlasam?

Sence şubata kadar TYT fen halledip AYT fen başlamak, AYT için sorun yaşatır mı? Yoksa 1-2 hafta sonra falan bir yandan da AYT fen mi başlasam?

Bence AYT biyolojiye başlayın. Zaten full ezber günde 1-2 saat ayırarak 2 hafta gibi bir sürede biter bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı