TYT AYT Fizik için kaynak kitap önerisi

İsmail132

Centipat
Daha fazla  
TYT için elimde 345 var ama elimde 2 kaynak olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca hiç fizik temelim yok bunun için yayın önerisi önerebilir misiniz? Ayrıca 3D yayınları nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
3D güzel bence ama zor olabilir. Aydın öneririm.

3D güzel. Bazı soruları zor sadece o kadar da olsun. 3D'den soruları anlayıp çözünce o konuda genelde yanlışınız çıkmıyor.

AYT'de 3D çözmene gerek yok. Paraf ve ertan sinan şahinin soru bankasını çözebilirsin. Deneme olarak da Özcan aykın hocanın denemesi iyidir.

TYT'de temel atmak için Özcan aykının veya istediğiniz bir hocanın playlistini ve 345'i paralel götürün. TYT bitince AYT'ye geçin orada da yine sevdiğiniz bir hocanın playlistini takip edin. 3D güzeldir.

Temel atmak için herhangi bir konu anlatım listesini takip edip herhangi bir orta seviye bir fizik kaynağı çözün bence. Piyasadaki çoğu kaynak orta seviye zaten. Bu nedenle kitapçıya gidip kitapları inceleyerek beğendiğiniz kaynağı alıp çözmeye başlayabilirsiniz. Hangi yayını alsam diye fazla takılmayın çünkü yayınların hemen hemen hepsinden benzer verimi alacaksınız.

3D orta - zor arası bir seviyede, başlangıç için önermem. İlla yayın yazmam gerekirse Simya Yayınları, Hız ve Renk Yayınları, Benim Hocam (Fiziklebarış), Sınav Yayınlarını yazabilirim. Hepsi güzel ve öğretici kaynaklardır. Bunları çözdükten sonra 3D yi çözersiniz.

Bu sene fullemiş bir arkadaşınız olarak sadece Aydın ve 3D çözdüm gerisine bulaşmayın derim. (İkiside zor yayındır konuları dibine kadar öğrenmeden soru çözmeyin ama sizi geliştirecek olanlar bu yayınlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…