Notixlerox Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 361 Çözümler 4 7 Ağustos 2024 #11 Chuck Norris dedi: Zor olmas mı hocam o ben zor diye biliyordum? Genişletmek için tıkla... Hayır bize okulda temeli sağlam yapalım diye onu almamızı önerdiler.
Chuck Norris dedi: Zor olmas mı hocam o ben zor diye biliyordum? Genişletmek için tıkla... Hayır bize okulda temeli sağlam yapalım diye onu almamızı önerdiler.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #12 Notixlerox dedi: Hayır bize okulda temeli sağlam yapalım diye onu almamızı önerdiler. Genişletmek için tıkla... Hocam Matematik hocama sordum o Bilgi Sarmal Geometri önerdi sanırım ona daha yakınım Acil'e göre zorluk seviyesi nasıldır?
Notixlerox dedi: Hayır bize okulda temeli sağlam yapalım diye onu almamızı önerdiler. Genişletmek için tıkla... Hocam Matematik hocama sordum o Bilgi Sarmal Geometri önerdi sanırım ona daha yakınım Acil'e göre zorluk seviyesi nasıldır?
Notixlerox Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 361 Çözümler 4 7 Ağustos 2024 #13 Chuck Norris dedi: Hocam matematik hocama sordum o Bilgi Sarmal geometri önerdi sanırım ona daha yakınım Acil'e göre zorluk seviyesi nasıldır? Genişletmek için tıkla... Matematik hocanızı dinlemenizi öneririm sizi tam olarak tanımadığım için onun sözleri daha güvenilirdir. Ben temel orta olarak acil çözmüş idim.
Chuck Norris dedi: Hocam matematik hocama sordum o Bilgi Sarmal geometri önerdi sanırım ona daha yakınım Acil'e göre zorluk seviyesi nasıldır? Genişletmek için tıkla... Matematik hocanızı dinlemenizi öneririm sizi tam olarak tanımadığım için onun sözleri daha güvenilirdir. Ben temel orta olarak acil çözmüş idim.