Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 31 Ağustos 2024 #1 TYT ve AYT için sete ihtiyacım var güzel yeni nesil sorulara sahip deneme seti var mı bildiğiniz?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 31 Ağustos 2024 #2 345, Bilgi Sarmal ve MEB.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 31 Ağustos 2024 #3 Bazinga Physicist dedi: 345, Bilgi Sarmal ve MEB. Genişletmek için tıkla... Krallar karması hakkında ne düşünüyorsun?
Bazinga Physicist dedi: 345, Bilgi Sarmal ve MEB. Genişletmek için tıkla... Krallar karması hakkında ne düşünüyorsun?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 31 Ağustos 2024 #4 Hockenheim dedi: Krallar karması hakkında ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Fena değildir, ama bunlar varken çözülmez bence.
Hockenheim dedi: Krallar karması hakkında ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Fena değildir, ama bunlar varken çözülmez bence.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 31 Ağustos 2024 #5 Bazinga Physicist dedi: Fena değildir, ama bunlar varken çözülmez bence. Genişletmek için tıkla... MEB'in set kitapları elimde var yanına bilgi sarmal set alayım o zaman. Bazinga Physicist dedi: Fena değildir, ama bunlar varken çözülmez bence. Genişletmek için tıkla... Bilgi sarmal yayınlarının toplu seti var mı ben bulamadım?
Bazinga Physicist dedi: Fena değildir, ama bunlar varken çözülmez bence. Genişletmek için tıkla... MEB'in set kitapları elimde var yanına bilgi sarmal set alayım o zaman. Bazinga Physicist dedi: Fena değildir, ama bunlar varken çözülmez bence. Genişletmek için tıkla... Bilgi sarmal yayınlarının toplu seti var mı ben bulamadım?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 31 Ağustos 2024 #6 Hockenheim dedi: MEB'in set kitapları elimde var yanına bilgi sarmal set alayım o zaman. Bilgi sarmal yayınlarının toplu seti var mı ben bulamadım? Genişletmek için tıkla... TYT için diyorsan Kontrol ve bir denemesi daha vardı.
Hockenheim dedi: MEB'in set kitapları elimde var yanına bilgi sarmal set alayım o zaman. Bilgi sarmal yayınlarının toplu seti var mı ben bulamadım? Genişletmek için tıkla... TYT için diyorsan Kontrol ve bir denemesi daha vardı.
E emreacikgoz Picopat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #7 Sana tavsiyem denemeleri branş branş al, özellikle AYT'de. Mat ayrı fen ayrı. FKB ayrı ayrı. Kendi alanında en iyilerden alırsın. Üstüne deneme setleriyle süslersin.
Sana tavsiyem denemeleri branş branş al, özellikle AYT'de. Mat ayrı fen ayrı. FKB ayrı ayrı. Kendi alanında en iyilerden alırsın. Üstüne deneme setleriyle süslersin.