TYT-AYT için öneriler

Siyun

Picopat
Daha fazla  
Bıyıklı matematiğin 58 günde TYT AYT geometri vdd kitabını aldım ve geometri hakkında bildiğim tek şey üçgenin iç acılarının toplamı yani selim hoca 0'dan anlatıyor diye biliyorum bu kampın yanında soru bankası var mıydı? Veya bunun yanına hangi kaynağı alsam güzel olur mesela karakök sıfır iyi midir? Ya da orta seviye bir kaynak mı almam lazım Max 2 tane alacağım zaten şöyle liste var. Karakök sıfır⭐,TYT-AYT geometri 345⭐,mikroorjinal⭐,deneme deposu, acil fasikül (2-3 tane),orijinal, aktif, çap, Apotemi, alıştırmalarla geometri, 3D geometri, TYT AYT geometri Eyüp b vdd, Eyüp hocanın bir de geometri soru bankası vardı neyse bu ikisi ileri seviye ben daha 0-temeldeyim bir de geometri için 1 deneme olsa ne almalıyım cevaplarınızı bekliyorum hepsini almayacağım zaten ki alamam. Yani TYT geometri için ayrı kaynak gerekiyorsa onu ayrı, AYT için ayrı gerekiyorsa ayrı yazın 0 temel için illa bir şey lazım zaten onu mecburen alacağız. Geometrisi iyi olan bir arkadaş cevaplarsa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selim hoca geometrinin yanına acil geometrinin ilacı çekilebilir, sonra 345 en son da orijinal çekersin on numara olur.

Deneme işine şimdiden bulaşma, hele kamp ve en az 1 kitabı bitir sonra denemeye başlarsın. Bu kadar deneme manyağı olmanın bir anlamı yok hocam. Denemelere erken geçmeye çalışmak sınav kaybettirir.

Selim hoca geometrinin yanına acil geometrinin ilacı çekilebilir, sonra 345 en son da orijinal çekersin on numara olur.

Deneme işine şimdiden bulaşma, hele kamp ve en az 1 kitabı bitir sonra denemeye başlarsın. Bu kadar deneme manyağı olmanın bir anlamı yok hocam. Denemelere erken geçmeye çalışmak sınav kaybettirir.
Denemeler şimdi değil zaten knk konu oturunca kamp bitince

He anladım peki şimdi sabah geometriye başlayayım mı yani ya da matematik temel 12 konu bitirsem geometride işlemler ya da öğrenmede faydası daha iyi olur değil mi?

Geometride ilk 12 konuluk pek bir şey yok, sadece temel kavramları bilmek gerek ve işlem yeteneği gerek onun için matematikte ilk 12 konu bitince başlanması gerek diyoruz. Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur. Geometri ve matematik çalışmak ikisine de yardımcı olabilir tabii işlem yeteneği açısından.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı