İyi günler arkadaşlar bölümüm eşit ağırlık TYT netim 41 AYT denemesine girmedim fakat matematikte kendimi yeterli bulamıyorum 9 doğru 3 yanlış yaptım. Doğru yaptığım sorular problemler oluyor ya da oran soruları TYT matematiği ve AYT matemetiği bitirmek istiyorum ve netimi yükseltmek istiyorum edebiyat ta 23 doğru 17 yanlış kötü düzeltmek istiyorum bunun için hangi kaynak çözmem lazım ve nasıl çalışmalıyım?
Hocam kaçıncı sınıfsınız? Konuya gelirsek Türkçeniz çok da kötü değil. Bu yüzden bilgi sarmal,3D TYT Türkçe önerebilirim. Bunun yanında haftada bir branş denemesi atın hem net yükseltmek için hemde çözme süresini düşürmek için. Matematik içinde bilgi sarmal matematiğin ilacı( acil matematik değil karıştırmayın) vs ile başlayabilirsiniz eğer kısıtlı süre varsa. Eğer temelik hiç yok diyorsanız aktif matematik vb kitaplar ile başlayın.
Hocam kaçıncı sınıfsınız? Konuya gelirsek Türkçeniz çok da kötü değil. Bu yüzden Bilgi Sarmal, 3D TYT Türkçe önerebilirim. Bunun yanında haftada bir branş denemesi atın hem net yükseltmek için hem de çözme süresini düşürmek için. Matematik içinde Bilgi Sarmal matematiğin ilacı( acil matematik değil karıştırmayın) vs ile başlayabilirsiniz eğer kısıtlı süre varsa. Eğer temelik hiç yok diyorsanız aktif matematik vb kitaplar ile başlayın.
Hocam süre kısıtlı 1 sene çok demeyin çabuk geçiyor. Eğer iyi bir derece hedefiniz yoksa temel seviye kitaplarla başlayabilirsiniz. Ancak aksatmamanızı ve mümkün olduğunca kitapları erken bitirip deneme çözmenizi şiddetle tavsiye ederim. Denemeleri de öylesine çözmeyin analizini yapıp varsa video çözüm yoksa bir öğretmenden veya technopat aracılığıyla yardım alın. Sizin için maddi bir sorun teşkil etmez ise de dershanelerin sadece haftada bir deneme paketleri oluyor. Onlara girebilirsiniz. Tabi fiyatlarına dikkat edin abartıyor bazıları.
Hocam süre kısıtlı 1 sene çok demeyin çabuk geçiyor. Eğer iyi bir derece hedefiniz yoksa temel seviye kitaplarla başlayabilirsiniz. Ancak aksatmamanızı ve mümkün olduğunca kitapları erken bitirip deneme çözmenizi şiddetle tavsiye ederim. Denemeleri de öylesine çözmeyin analizini yapıp varsa video çözüm yoksa bir öğretmenden veya Technopat aracılığıyla yardım alın. Sizin için maddi bir sorun teşkil etmez ise de dershanelerin sadece haftada bir deneme paketleri oluyor. Onlara girebilirsiniz. Tabii fiyatlarına dikkat edin abartıyor bazıları.