Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 4 Mart 2021 #1 Dostlar cevaplarınızı bekliyorum.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 4 Mart 2021 #2 Hangi ders? Hangi seviyede öğrencisin? Bölümün ne? Daha önceden hangi kaynakları çözdün?
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 4 Mart 2021 #3 eth dedi: Hangi ders? Hangi seviyede öğrencisin? Bölümün ne? Daha önceden hangi kaynakları çözdün? Genişletmek için tıkla... Hiç kaynak çözmedim tembel bir öğrenciydim bilişim teknolojileri öğrencisiyim son 1 yıldır meslek derslerim iyi puanlar getiriyor şu an kültür derslerin de kötü seviye öğrenciyim. eth dedi: Hangi ders? Hangi seviyede öğrencisin? Bölümün ne? Daha önceden hangi kaynakları çözdün? Genişletmek için tıkla... TYT coğrafya tonguç kamp çalışıyorum şu an.
eth dedi: Hangi ders? Hangi seviyede öğrencisin? Bölümün ne? Daha önceden hangi kaynakları çözdün? Genişletmek için tıkla... Hiç kaynak çözmedim tembel bir öğrenciydim bilişim teknolojileri öğrencisiyim son 1 yıldır meslek derslerim iyi puanlar getiriyor şu an kültür derslerin de kötü seviye öğrenciyim. eth dedi: Hangi ders? Hangi seviyede öğrencisin? Bölümün ne? Daha önceden hangi kaynakları çözdün? Genişletmek için tıkla... TYT coğrafya tonguç kamp çalışıyorum şu an.