TYT AYT kimya için kaynak tavsiyesi

zlf7ss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Ben TYT kimya ve AYT kimyadan Hız ve Renk bitirdiğimde Apotemi TYT-AYT kimya soru bankası ve Apotemi AYT kimya denemesi almayı düşünüyorum ve onları da bitirip kimyayı yalayıp yutmak istediğimden dolayı bir sorum var.

Sizce TYT kimya'da hız ve renkten sonra 3D mi alınmalı, Apotemi mi?
Yoksa TYT kimya Hız ve Renk'ten sonra denemeyle mi ilerletsem, sadece fikir ve yayın tavsiyesi istiyorum.

Amacım fulllemek değil.
Ama olabildiğince full'e yakın yapmak.

Palme veya 345 olabilir.

Şahsen ben tyt'de aydın 11'de orbital çözüyorum kimyada en popüler 3 4 yayından birileridir ve soruları gerçekten güzel kaliteli.Ama 3d'de güzeldir.

Şahsen ben TYT'de aydın 11'de orbital çözüyorum kimyada en popüler 3 4 yayından birileridir ve soruları gerçekten güzel kaliteli. Ama 3D'de güzeldir.

Hocam vallahi ben Apotemi düşünüyorum ikisine de ama çok mu kasılırım bilmiyorum.

Palme veya 345 olabilir.

345'i pek sevmiyorum ben çok boğuk ve kendisini çözdürmeyen bir yayın benim fikrimce.

TYT adına hız ve renk yeterlidir denemelere geçmeniz iyi olur.

AYT adına da orbital veya aydın öneririm.

Teşekkürler hocam peki AYT de 3D ile orbital in ya da aydının ne kadar farkı vardır?

Aslında pek farkları yok hocam yani hepsi uygundur ama orbital ve aydın kimya konusunda daha önem arz eden yayınlardan.

Yani herhangi birini de çözseniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…